ANDROID VS. IPHONE 13 Izgleda da je istina sve što su iz Applea rekli | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ANDROID VS. IPHONE 13 Izgleda da je istina sve što su iz Applea rekli

Autor Smartlife

Jesu li novi iPhone 13 telefoni zaista dvije godine ispred konkurencije?

 Apple iPhone 13 i iPhone 13 mini (5) Izvor: Apple

Android se guši u prašini Apple A15 Bionic čipseta, zaključak je koji slijedi nakon prvih benchmark testova.

Apple na premijeri iPhone 13 serije nije štedio na pohvalama na račun svojih novih pametnih telefona. Čuli smo kako konkurencija još uvijek kaska za njima, da su najmanje dvije godine ispred najboljih Android telefona, ali i da imaju najbrži i najbolji čipset na svijetu.

Ako je vjerovati prvim benchmark rezultatima - Apple nije slagao ni riječ! Prema dosadašnjem mjerenju jedne od benchmark aplikacija, Geekbench 5, Snapdragon 888 čipset je prosječno ostvarivao više od 1110, odnosno više od 3.500 bodova.

Android svijet je ionako bio iza iPhone 12 Pro Max telefona, koji je ostvarivao oko 1600 i 4150 bodova, ali je razlika s iPhone 13 modelom još veća - oko 1730 i oko 4700 bodova. Prema istraživanjima provedenim u realnom vremenu, na koje se pozivaju razni svjetski IT mediji, grafičke performanse iPhone 13 telefona su do čak 55% bolje od performansi iPhone 12 Pro Max uređaja.

Introducing iPhone 13
Izvor: Youtube

U domeni procesora iPhone 13 serija je do 20 posto bolja u odnosu na iPhone 12 Pro Max. Ne zaboravite: ovdje se radi o iPhone 13 telefonu, ne o verzijama Pro i Pro Max!

Treba istaknuti i malo poznatu činjenicu da iPhone 13 serija ima istu količinu RAM memorije - iPhone 13 i iPhone 13 mini po 4 GB dok iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max koriste samo 6 GB RAM. Kad se to usporedi s današnjim Android telefonima koji imaju po 12, 16 ili čak 20 GB RAM-a i kad internu memoriju mogu koristiti kao RAM Appleov uspjeh djeluje još veći.

Introducing iPhone 13 Pro
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI