Na konferenciji Infobip Shift nastupit će 200 domaćih startupova | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Na konferenciji Infobip Shift nastupit će 200 domaćih startupova

Autor Krunoslav Ćosić

Konferencija u Zadru pokrit će sve, od frontenda do backenda, UX i UI te DevOps tema

 Infobip Shift 2021 (2) Izvor: Infobip

Glavni fokus konferencije Infobip Shift 2021 su developeri. U Zadru će se 7. i 8. rujna 2021. družiti 3000 developera iz cijelog svijeta. Glavne teme će biti usmjerene na sve što se događa u developerskom svijetu, primarno na razvoj web i mobilnih aplikacija. Sudionici koji se bave razvojem pronaći će sigurno nešto zanimljivo i relevantno za sebe.

„Tematskih podsegmenata ima mnogo, a pokrit ćemo sve, od frontenda do backenda, UX i UI te naravno DevOps tema. Osim tema vezanih usko za developere, ove godine na Infobip Shiftu imamo i zasebnu startup dvoranu u kojoj ćemo okupiti 200 domaćih startupova, a koji će tamo izlagati svoja rješenja. Osim toga, na zasebnom stageu će pričati o svojim uspjesima i potencijalima“, izjavio je Marin Tomičić, voditelj projekta konferencije Infobip Shift koji je na tu poziciju došao sa samo 25 godina.

 Marin Tomičić, voditelj projekta Infobip Shift
Marin Tomičić, voditelj projekta Infobip Shift
Izvor: Infobip Shift

Konferencija je interaktivna tijekom cijelog programa tako da će i gledatelji, koji će konferenciju pratiti online, moći uživo sudjelovati u razgovoru sa sudionicima i govornicima zahvaljujući aplikaciji Infobip Shift. Organizatori će tijekom konferencije održati i četiri radionice.

Infobip Shift nije profilirana kao „language“ konferencija, iako paze da svi popularni programski jezici budu zastupljeni. Obradit će sve najpopularnije jezike, od JavaScripta, PHP-a, Jave, Pythona i drugih.

 Infobip Shift 2021 (5) Izvor: Infobip

„Više smo fokusirani na sadašnjost, odnosno na ono što sada definira 'cutting edge'. To nam je jako važno“, objašnjava Marin Tomičić i dodaje: „No, imat ćemo i predavanja koja će pokušati odgovoriti na pitanje o budućim razvojima i trendovima. Ove godine na Infobip Shiftu očekujemo do 3000 ljudi uživo, a barem još toliko online. Na taj način ćemo imati najveću developersku konferenciju u Europi uživo ove godine.

Iako je najviše interesa za sudjelovanjem na Infobip Shiftu iz Hrvatske i regije, zahvaljujući Infobipu ove godine bilježe interes iz svih dijelova svijeta pa čak i iz daleke Australije. Nakon što sudionici tijekom dana poslušaju 60 vrhunskih govornika koji oblikuju tehnološku industriju, a među njima su predstavnici najpoznatijih globalnih kompanija kao što su Google, Amazon i Microsoft, slijedi i zabavna komponenta konferencije.

„To je dio na koji uvijek pazimo i na koji smo ponosni. Ove godine će se zabavni program održati na zadarskoj rivi uz gostovanje poznatog DJ-a“, završava Marin Tomičić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI