OČEKUJU 3000 POSJETITELJA Infobip Shift konferencija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OČEKUJU 3000 POSJETITELJA Infobip Shift konferencija

Autor Krunoslav Ćosić

U Hrvatskoj će se ove godine održati najveći developerski događaj u Europi

  Izvor: Infobip Shift

Deseto izdanje developerske konferencije organizatori najavljuju kao do sada neviđen tehnološki event na kojem će nastupiti 3000 ljudi, što će biti najveći developerski događaj u Europi.

Infobip Shift konferencija održat će se 7. i 8. rujna ove godine u Zadru u dvorani Krešimira Ćosića. Nakon što je Infobip dugi niz godina samostalno organizirao vlastitu developersku konferenciju DevDays, akvizicijom Shifta obje su konferencije spojene u jedan festival tehnologije tijekom kojega će nastupiti najbolji govornici iz developerskog svijeta.

60 govornika iz kompanija poput Microsofta, Googlea, Adobea i mnogih drugih govorit će na pet pozornica. Cijeli program bit će zaokružen startupima koji će na Startup Tribe pozornici predstavljati svoje ideje i proizvode. Ispred same dvorane, na površini od 1000 kvadratnih metara, održavat će se druženja i sastanci.

 Val Head
Val Head
Izvor: Infobip

Program će otvoriti i zatvoriti svojim nastupima suosnivači Infobipa Izabel Jelenić i Silvio Kutić. Osiguran je dolazak najvećih svjetskih govornika poput Davida Heinemeiera Hanssona, kreatora frameworka Ruby on Rails, dok Val Head dolazi ispred globalnog IT giganta Adobea.

Inače, nakon što se u rujnu Infobip Shift konferencija održi u Zadru, sljedeća će se održati u nekom drugom hrvatskom gradu tako da neće imati fiksnu lokaciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI