Zadar će ugostiti najveću developersku konferenciju ikad održanu u Hrvatskoj | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Zadar će ugostiti najveću developersku konferenciju ikad održanu u Hrvatskoj

Autor Krunoslav Ćosić

Ne samo što je najveća u Hrvatskoj; konferencija Infobip Shift najveća je koja će se ove godine održati u Europi

 Infobip Shift_fotografija izdanja ShiftDev konferencije iz 2018. godine Izvor: Infobip Shift

Na konferenciju Infobip Shift govornici iz najjačih globalnih tech kompanija stižu iz svih dijelova svijeta – deseto izdanje regionalne developerske konferencije Infobip Shift održat će se 7. i 8. rujna 2021. u Zadru.

Konferencija će okupiti developere, predstavnike IT sektora i najvećih globalnih tehnoloških kompanija te osnivače više od 200 startupova koji će dobiti jedinstvenu priliku predstaviti se ključnim ljudima iz industrije i posjetiteljima iz regije, ali i cijelog svijeta.

Shift Dev 2020 Aftermovie
Izvor: Youtube

U ovom trenutku prodano je 1400 ulaznica, posjetitelji će moći uživo vidjeti i poslušati 60 vrhunskih govornika koji oblikuju tehnološku industriju, a među njima su predstavnici najpoznatijih globalnih kompanija.

„Osigurali smo govornike iz nekih od najjačih globalnih kompanija kao što su Google, Amazon i Microsoft, ali i bitnih kompanija na developerskoj sceni kao što su Netlify, Synk, MongoDB i naravno Infobip”, izjavio je Marin Tomičić, voditelj projekta konferencije Infobip Shift koji je na tu poziciju došao sa samo 25 godina.

 Marin Tomičić, voditelj projekta Infobip Shift
Marin Tomičić, voditelj projekta Infobip Shift
Izvor: Infobip Shift

Organizatori očekuju daljnji veliki interes prijava te sudjelovanje dvostruko više posjetitelja. Već sad su premašili broj posjetitelja na rekordnoj konferenciji iz 2019. godine. Najviše prijavljenih dolazi iz Hrvatske i regije, a na Infobip Shift se prijavljuju i developeri i predstavnici tehnološke industrije iz Azije, Afrike i Amerike.

Konferencija Infobip Shift do sada je okupila više od 15 tisuća posjetitelja, 500 predstavnika medija i isto toliko govornika. Deseto izdanje bit će organizirano u hibridnom obliku što znači da će se moći pratiti uživo na licu mjesta i online. Sudionici koji će konferenciju pratiti online moći će sudjelovati interaktivno zahvaljujući aplikaciji Infobip Shift pomoću koje će svi posjetitelji, i oni u Zadru i oni diljem regije i svijeta, moći međusobno komunicirati.

 Shift Dev 2020
Shift Dev 2020
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI