ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Desetljeće Applea pod Timom Cookom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Desetljeće Applea pod Timom Cookom

Autor Davor Dakić

Deset godina od kad je Apple preuzeo Tim Cook obilježeno je rastom kompanije

 Apple store Izvor: Jonathan Weiss / Alamy / Alamy / Profimedia

Appleovi prihodi i dobit više su se nego utrostručili između 2011. i 2021. budući da je tvrtka stalno širila ekosustav uređaja i usluga oko svog vodećeg proizvoda, pametnog telefona iPhone.

Posljedica toga je da je Appleova tržišna kapitalizacija porasla s otprilike 350 milijardi dolara, koliko je iznosila na dan ostavke Stevea Jobsa, na gotovo 2,5 bilijuna dolara 10 godina kasnije. Koliko je iPhone u proteklom desetljeću imao utjecaja na prodaju, profit i tržišnu kapitalizaciju Applea objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada se možete opustiti uz pomoć višenamjenskog masažnog pištolja. Gledate li televiziju? Mogla bi vam biti zanimljiva tema o generacijskom jazu koji postoji između mladih, koji preferiraju streaming online sadržaja, te starijih koji će svaki dan ispred televizora provesti i više od 7 sati dnevno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI