Opustite se pomoću višenamjenskog masažnog pištolja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Opustite se pomoću višenamjenskog masažnog pištolja

Autor Dijana Kaćanski

Sve više situacija u svakodnevnom životu dovodi nas u situaciju kada napetost raste, vrijeme je za promjenu

 masažni pištolj 1 Izvor: amazon

Svakodnevni život gotovo svakog pojedinca, a pogotovo pripadnica ljepšeg spola dovodi do napetih situacija. Ukoliko ne djelujemo odmah, napetost se povećava pa dolazi do bolova u mišićima koji se mogu jednostavno ukloniti pomoću masaže.

Masaža za opuštanje mišića poznata je još od starih civilizacija. Kinezi su masažu provodili još 3 tisuće godina pr. Kr. uz razvoj akupunkture dok su Japanci pod njihovim utjecajem razvili shiatzu. Nakon toga su i Egipćani, Asirci, Perzijanci kao i stari Grci i Rimljani masažu upotrebljavali kao metodu liječenja.

 masažni pištolj 2 Izvor: amazon

Na temeljima povijesti do danas se razvilo nekoliko vrsta masaže, a najjednostavnija metoda za djelovanje u slučaju napetosti mišića predstavlja masiranje bolnog područja pomoću električnog uređaja pa je masažni pištolj s cijenom od oko 80 eura i naručivanjem putem Slovenije pametan izbor.

Pištolj za masažu pomaže u opuštanju tijela kroz duboku i snažnu masažu mišića vrata, ramena i leđa u svakodnevnom životu kao i nakon vježbanja kada eliminira umor. Električni pištolj ima 8 različitih masažnih glava i 30 postavki brzine koje omogućuju opuštajuću masažu za razne, čak i osjetljive potrebe mišića.

 masažni pištolj 3 Izvor: amazon

Ovaj uređaj je snažan, može se izabrati brzina od 1200 do 3300 okretaja u minuti dok je buka smanjena na 35-45 dB pa ga je jednostavno koristiti kod kuće, u teretani ili bilo gdje.

Tih, inteligentan i moćan aparat ima HD ekran na dodir, a oko 3 sata punjena litij-ionska baterija može raditi čak do 8 sati. Svaki od 7 nastavaka koristi se za određeni dio tijela dok se okrugli nastavak može primijeniti na cijelo tijelo.

Masažer ima i funkciju hlađenja zraka pa se stroj tijekom rada ne zagrijava, a vijek trajanja motora je dulji.

Nije težak čak ni za žene, težina mu je 1 kg dok ergonomski oblik i ručka od visokokvalitetnog i protukliznog gumenog materijala smanjuje vibracije te je uz čitanje uputstva iz priručnika jednostavan za upotrebu.

Pištolj masažer je neizostavan pomoćnik u svakodnevnim prilikama i pomaže opuštanju i otklanjanju boli pa time pridonosi boljem raspoloženju i ljepoti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI