ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koje zemlje imaju najviše kripto bankomata? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koje zemlje imaju najviše kripto bankomata?

Autor Ivan Vukić

I dok u našoj zemlji kripto bankomate možete nabrojati na prste obje ruke, u nekim je državama njihov broj daleko veći

 Kripto bankomat (3) Izvor: Diamond Visuals / Alamy / Alamy / Profimedia

SAD su zemlja s najvećim brojem bankomata na kojima je moguće podizanje odnosno zamjena kriptovaluta. Slijedi Kanada s daleko manjim brojem, a ispod 200 bankomata je samo 6 država u svijetu, pokazuju podaci za 2021. godinu.

Nekoliko čimbenika utječe na kriptovalute u cijelom svijetu, a to su javni interes, pravni stav vlade kao i vlasništvo nad digitalnom valutom. Detaljno ćemo o ovoj temi pisati sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite upoznati pametni telefon Pixel 5A s 5G podrškom koju odnedavno možemo konzumirati i u Hrvatskoj.

Sve je veći broj ljudi i tvrtki izložen zlonamjernom utjecaju tehnologija, događaju se krađe identiteta i različita lažna predstavljanja. Saznajte koje su vrste cyber kriminala bile najzastupljenije u 2020. godini, ali i kako do dugih i lijepo oblikovanih trepavica, bez odlaska u kozmetički salon.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI