AKO VAS PUCA NOSTALGIJA Maska za iPhone koja glumi stari mobitel s antenom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AKO VAS PUCA NOSTALGIJA Maska za iPhone koja glumi stari mobitel s antenom

Autor Igor Martić

U današnjem svijetu nije teško biti originalan, sve se nalazi oko vas pa tako i zaštitna maska koja će vam osigurati primjetnost na svakom koraku

  Izvor: Aliexpress

Zaštitna maska na pametnim telefonima postaje nerazdvojni dio ne samo zbog svoje zaštitne svrhe nego i vizualne, uz koji se možete izraziti i privući pozornost. Kad bi netko pitao koliko različitih modela maski postoji u svijetu, vjerojatno taj odgovor ne zna nitko, ali se zna da ih ima na tisuće (tisuća).

Ako ste retro tip, ali volite iPhone, zašto ne biste spojili sve u jedno kupnjom zaštitne maskice koja podsjeća na one stare mobitele s tipkama, antenom i malim ekranom. Model koji vidite na vašem ekranu namijenjen je većem broju iPhone modela, od iPhone 6 koji je predstavljen prije sedam godina pa do svih novijih.

3D maska u obliku klasičnog mobitela je izrađena od mekanog silikona, nudi zaštitu kućišta telefona u slučaju pada na tvrdu površinu, a zaštitit će uređaj i od prašine. Vaš noviji model iPhone je već tvornički zaštićen od vode. Ako se pitate koju boju odabrati, savjetujemo i crnu i pink.

Moći ćete birati boju prema svojem raspoloženju, a uz boju telefona prilagodite i boju svojih noktiju torbice i cipela. Bit ćete totalno cool. Cijena je prava sitnica - 30-ak kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI