SKUPLJA PITA NEGO TEPSIJA Maska skuplja od mobitela | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SKUPLJA PITA NEGO TEPSIJA Maska skuplja od mobitela

Autor Krunoslav Ćosić

Francuska marka Hermès predstavila je novu kožnu masku za Apple iPhone

  Izvor: Profimedia

Ako vam nije dovoljno skup iPhone 12 Pro (u Hrvatskoj je cijena od 9669 do 12.629 kuna), višak novca možete potrošiti na zaštitnu masku. U hrvatskim trgovinama cijena maske ide i do 1329 kuna, a za taj novac dobit ćete kožnati etui od posebno obrađene europske kože.

Ako vam niti to nije preskupo, možda će vam odgovarati cijena od 625 američkih dolara. Toliko košta luksuzna maska marke Hermès, izrađena od teleće kože, uz prošiv od bijelog konca na smeđoj koži, pečat Hermès Paris te logotip kola s konjskom vučom. Maska je MagSafe kompatibilna, što znači da se s njom iPhone 12 i iPhone 12 Pro može i bežično puniti (certifikat Qi).

Uz dobar izgled, maska će telefon zaštititi od udaraca (prethodno su provedeni testovi), a s unutarnje strane kućište maske je popunjeno s nekoliko slojeva kože.

Imate još novca za potrošiti? Ostanite vjerni brandu Hermès i za 699 dolara kupite Apple AirTag kako biste uvijek znali gdje vam se nalaze ključevi, pas, torba ili nešto drugo što biste mogli izgubiti. Uz ovaj dodatak lako ćete pronaći izgubljeni predmet ili nešto drugo. Uz zaštitnu masku i AirTag vaš je iPhone konačno kompletiran i siguran. Ukupni račun za mobitel, masku i AirTag: 20.885 kuna.

  Izvor: Hermes

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI