NEOBIČNA NAMJENA Ova tava ne služi za palačinke niti da nekog 'potapšate' po glavi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NEOBIČNA NAMJENA Ova tava ne služi za palačinke niti da nekog 'potapšate' po glavi

Autor Krunoslav Ćosić

Zaista ne znamo što bismo s ovom tavom, ali u svakom slučaju izgleda totalno cool

  Izvor: Aliexpress

U tavama frigamo jaja, pečemo palačinke a od sada s tavom možemo snimiti i fotografiju. Tavica je namijenjena za Apple iPhone telefone, a kroz dno se vide kamere. Dakle, mašete tavom i snimate, a da nitko ne posumnja u vaše namjere.

Na stražnjoj strani tave nalazi se vaš iPhone telefon s kojim sigurno nećete krenuti prema štednjaku kako biste nešto ispekli za doručak. Tava je nešto većih dimenzija od iPhonea tako da s njom možete obavljati i telefonske pozive.

  Izvor: Aliexpress

Dobro će doći i za odlazak na kakav party ili izazivanje pozornosti u tramvaju. Sigurno će privući pozornost pa obavezno snimite kakav dobar video sa strane, uz pomoć prijatelja koji će snimati začuđena lica putnika. Ili pak kontrolora karata nakon što uđe u autobus. Sigurni smo da će vam oprostiti vožnju bez karte.

Sama tava-maskica poslužit će i kao zaštitna maska jer je telefon na ovaj način zaštićen od prljavštine, ogrebotina i oštećenja. Cijena joj je kao i za druge zaštitne maske za telefone. Možete ju naručiti za iPhone 12 Pro MAX, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini, iPhone SE 2020, iPhone 11 Pro MAX, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS MAX, iPhone XR, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6 Plus i iPhone 6.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI