ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Znate li za torte za odrasle? Da, možete ih naručiti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Znate li za torte za odrasle? Da, možete ih naručiti

Autor Davor Dakić

Na rođendanskim proslavama mogu se vidjeti zaista posebno dizajnirane torte, s raznoraznim likovima i formama. Ali, jeste li vidjeli torte za odrasle +18?

  Izvor: Shutterstock

Uz torte u raznim oblicima, bilo da su svadbene, rođendanske ili za neku drugu prigodu, u Hrvatskoj se mogu naručiti i torte za odrasle. Uzorci su zaista zanimljivi, a kakav im je okus, ne znamo. Torte se mogu online naručiti, bez odlaska u slastičarnu, a ako se uskoro ženite ili udajete te imate momačku odnosno djevojačku večer, ovo može biti jako dobra pametna kupnja.

Promatramo ih virtualno, a kakvi se sve oblici nude objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite svoje znanje o baterijama pametnih telefona te kako se ispravno pune. Istražili smo svijet brojeva te prebrojali koliko je danas u svijetu poslano e-mailova, koliko je Googleova tražilica imala pretraživanja, koliko je objavljeno tweetova na Twitteru, koliko je mobitela danas prodano u svijetu, ali i da je danas u svijetu zapaljeno oko 14 milijardi cigareta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI