ZA KOD KUĆE I U UREDU Ugrijte šalicu kave uz samo jedan dodir | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA KOD KUĆE I U UREDU Ugrijte šalicu kave uz samo jedan dodir

Autor Krunoslav Ćosić

Ne radi se o pametnoj šalici, ali će vas oduševiti praktičnost grijanja i touch podloga

  Izvor: Aliexpress

Smjestite šalicu kave, čaj, dječju bočicu ili pakiranje mlijeka na površinu od keramike, dotaknete touch osjetljivu površinu i ubrzo ćete dobiti topli odnosno ugrijani napitak. Inteligentni termostat održava temperaturu grijače površine na 55 stupnjeva, što je idealno ako uvijek želite piti ugrijan napitak.

  Izvor: Aliexpress

Idealno za one koji skuhaju čaj ili kavu, a zatim zaborave jer su zauzeti trenutnim poslom. Kad god požele popiti napitak, on će biti zagrijan. Nakon što se šalica ili bilo što drugo skine s indukcijske ploče automatski se isključuje. Ukoliko zaboravite skinuti šalicu s površine, nakon osam sati grijanje se automatski isključuje. Ako ste mislili da će vas ona šalica čaja dočekati topla i sljedeće jutro, to se ipak neće dogoditi.

S donje strane Cup Heating Mat ima ventilirani dio koji se brine za disipaciju topline. Donja površina je izrađena od materijala koji ne dopušta klizanje po površini. Dogodi li vam se da nešto prospete po površini, dovoljno je sve samo pobrisati, bez straha od oštećenja.

Dimenzije grijača su 16,5 x 12 centimetara, debljina je 2 centimetra tako da je Cup Heating Mat idealan za nositi na put – možete ga smjestiti u svoju torbicu i uvijek imati sa sobom. U pakiranju ćete dobiti i kabel dužine 80 centimetara, a cijena mu je oko 90 kuna.

  Izvor: Aliexpress

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI