POSUDE ZA SPREMANJE HRANE Inspirirane su poznatom igricom Tetris | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POSUDE ZA SPREMANJE HRANE Inspirirane su poznatom igricom Tetris

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung i Tetris su dizajnirali „Samsung Stackers” posude za spremanje hrane

 Samsung Tetris Stackers (11).jpg Izvor: Samsung

Radi se o ograničenoj seriji posuda za spremanje hrane u legendarnim Tetrimino oblicima koji će se moći slagati baš kao u video igri, a sav prihod donirat će se Europskom savezu banaka hrane (FEBA). Materijal posudica je pogodan za reciklažu.

Pomicanjem posuda gore, dolje, lijevo ili desno ovaj set idealan je za optimizaciju i uštedu prostora u hladnjaku, a uz to smanjuje količinu bačene hrane. Može biti i dobra za ideja kao poklon za sve ljubitelje video igrica, gurmane, ali i ekološke entuzijaste.

 Samsung Tetris Stackers (3).jpg Izvor: Samsung

Posude dolaze u svih sedam legendarnih Tetrimino oblika i boja (cijan, žuta, ljubičasta, zelena, tamnoplava, crvena i narančasta), a mogu se smjestiti u hladnjak ili zamrzivač. Uz nostalgičan i simpatičan dizajn, posude su posebno osmišljene za smanjenje bacanja hrane u kućanstvima.

Poticaj za posude za spremanje hrane su istraživanja koja pokazuju da se količina hrane koja se baca ponovno povećala i vratila na nivo prije pandemije. Prema istraživanju, čak troje od desetero ispitanika (30%) priznaje da baca više hrane nego prije pandemije (20%) zbog slabog vlastitog angažmana po tom pitanju.

 Samsung Tetris Stackers (12).jpg Izvor: Samsung

Europsko istraživanje koje je proveo Samsung pokazuje da polovica Europljana (54%) priznaje da bi im bolja organizacija hrane pomogla pri smanjenju bacanja hrane dok dvije trećine (64%) smatra da bi im hrana duže trajala ako bi je pravilno odlagali.

Novi Samsung Stackers će biti dostupni u sljedećim europskim zemljama: Rumunjska, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Španjolska, Češka, Slovačka, Italija, Mađarska, Grčka, Francuska i UK. Oni koji žele kupiti ograničenu seriju Samsung Stackersa to mogu učiniti po cijeni od 20,00 funti /25,00 eura na stranici: Yes I Want It.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI