NOVE TEHNOLOGIJE HLAĐENJA Uz personalizirani ravni dizajn | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVE TEHNOLOGIJE HLAĐENJA Uz personalizirani ravni dizajn

Autor Dijana Kaćanski

Trebate hladnjak koji će zadovoljiti najviše standarde čuvanja namirnica i ujedno biti poseban, imamo ideju

 Samsung Bespoke 1 Izvor: Samsung

Kada bi bilo koju domaćicu pitali bez kojeg uređaja ne bi mogla zamisliti život, sigurno bi odgovorila da je to hladnjak koji čuva namirnice od kvarenja i omogućava pripremu obroka čak i u dane kad nije bila u trgovini živežnim namirnicama.

Iako je čuvanje namirnica uz pomoć snijega i leda poznato iz davne povijesti, stvaranje umjetne hladnoće razvijalo se tek tijekom 19. stoljeća, nastali su tada i prototipovi hladnjaka za kućnu upotrebu, ali zbog toksičnog rashladnog sredstva uređaj nije bio pogodan za korištenje u svakodnevnom životu.

 Samsung Bespoke 2 Izvor: Samsung

Iako je amonijak bio u njegovim cijevima, 1913. godine hladnjak je prvi put pokretala električna energija, dok je upotreba freona za rad hladnjaka započela 1930. godine. Od tada su se zbog sve veće potražnje hladnjaci ubrzano usavršavali, a taj razvoj traje i danas.

Današnji pametni uređaji osim hlađenja namirnica odličnim tehnologijama i svojim funkcionalnostima, dominiraju prostorom i jedinstvenim stilom dizajna poput najnovijih Samsung Bespoke hladnjaka koji su od sada dostupni i u Hrvatskoj.

 Samsung Bespoke 3 Izvor: Samsung

Zahvaljujući inovativnoj Flex Zoni s pet opcija za podešavanje temperature, u hladnjaku je moguće namjestiti temperaturu za meso, ribu, voće i povrće, piće te zamrzavanje i blago zamrzavanje hrane.

Unutar posebnog odjeljka zahvaljujući Humidity Fresh+ tehnologiji hrana će sačuvati svoju teksturu i okus, a uz podešavanje razine vlage u tom odjeljku voće i povrće će još dulje ostati svježe.

 Samsung Bespoke 4 Izvor: Samsung

Svojim minimalističkim dizajnom i zanimljivom paletom boja poput boje lavande, nebesko plave, srebrne, bijele, crne i bež, te mogućnošću kombiniranja različitih formata i navedenih boja uređaj je moguće uklopiti u baš svaki interijer, čak i izvan kuhinje.

Inovativni ravni Flex dizajn osim u boji i veličini modula pruža mogućnost biranja završne obrade od čelika ili stakla pa svaka kuhinja uz originalno uklopljeni ravan dizajn hladnjaka može izgledati zanimljivo i elegantno.

 Samsung Bespoke 5 Izvor: Samsung

A dizajn ovog modela ne utječe samo na izgled već i na organizaciju unutar prostora pa se zahvaljujući Optimal Fresh+ tehnologiji pretinac može podijeliti na dvije zone koje hlade namirnice na različitim temperaturama i čuvaju njihovu svježinu do dva puta dulje.

Ova zanimljiva ponuda hladnjaka učinit će vaše iskustvo u pohrani svježe hrane nezaboravnim, a doživljaj beskonačnih mogućnosti kombiniranja modula jedinstvenim.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI