VODOOTPORNA ELEKTRIČNA ČETKA Za potpunu čistoću lica | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VODOOTPORNA ELEKTRIČNA ČETKA Za potpunu čistoću lica

Autor Dijana Kaćanski

U bilo kojim ste godinama i bilo koju kozmetiku koristile najbitnije je prije počinka kvalitetno očistiti lice

 djevojka čisto lice.jpg Izvor: Andrea Obzerova / Alamy / Alamy / Profimedia

Svaka pripadnica ljepšeg spola zna da je čišćenje lica jako bitan element u njezi kože lica pa je pametno svoju večernju i jutarnju rutinu podignuti na novu razinu.

Čišćenje lica neophodno je prvenstveno zbog uklanjanja svih ostataka kozmetike, raznih bakterija i ostalih nakupina pa dobro očišćena koža dulje zadržava svjež i mladenački izgled, a ukoliko čistoća nije potpuna nečistoće mogu ući u dublje slojeve kože i začepiti pore.

 Četka za čišćenje lica 1.jpg Izvor: amazon

Razne nečistoće mogu dovesti i do nastanka upala koje ako se na vrijeme ne tretiraju mogu dovesti do ozbiljnijih problema, neravnoteži u hidrataciji i cijelom nizu promjena koje ne pogoduju lijepoj koži.

Ako je vaše lice problematično ili čisto i nahranjeno, svakako pokušajte vašu rutinu čišćenja dovesti na viši nivo pa razmislite o nabavci električne četke za čišćenje lica pogodne za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu po cijeni oko 35 eura.

 Četka za čišćenje lica 2.jpg Izvor: amazon

Ovaj potpuno vodootporan uređaj ima tri nastavka – meku, osjetljivu i silikonsku glavu za učinkovito uklanjanje svih nečistoća i poticanje cirkulacije krvi te dvostranu okretljivost, istovremeno se okreće i lijevo i desno.

Čistoći će doprinijeti i četiri nivoa brzine, prvi se odvija u smjeru naprijed uz malu brzinu, drugi isto naprijed s povećanom brzinom dok treći nivo ima malu brzinu i obrnuti smjer, a četvrti veću brzinu i obrnuti smjer pa je za različita područja potrebno uskladiti brzinu i mijenjati nastavke.

Kako je potpuno vodootporna, jednostavna je za korištenje, a nastavci se nakon upotrebe jednostavno operu pod mlazom vode i suše na zraku dok se punjenje u trajanju od 2 do 3 sata odvija putem stajaće baze i može trajati do 20 dana pa nema razloga da vaše lice ne bude čisto i zdravo te zrači ljepotom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI