TRETIRAJTE LICE RADIOFREKVENCIJOM I izgledajte mlađe | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRETIRAJTE LICE RADIOFREKVENCIJOM I izgledajte mlađe

Autor Dijana Kaćanski

Ukoliko na svom licu vidite nesavršenosti, a koža djeluje kao da je podlegla gravitaciji učinite nešto za sebe

 djevojka lijepo lice.jpg Izvor: Iuliia Nemchinova / Alamy / Alamy / Profimedia

Jesen sa svojim nižim temperaturama pravo su vrijeme za početak djelovanja na kožu lica koje će dovesti do kvalitativnih promjena poput elastične i glatke kože te konačno do mlađeg izgleda.

Mlađi izgled može se postići na više načina, a jedan od efikasnijih načina osim kirurške intervencije je radiofrekvencija lica koja bi zbog svoje popularnosti i efikasnih rezultata mogla zamijeniti čak i botoks.

 Uređaj za podizanje lica 1.jpg Izvor: Aliexpress

Budući je ovaj tretman koji koristi val elektrona koji uzrokuje zagrijavanje tkiva i stimulira obnovu kolagena na prirodni način te čini kožu mlađom i ljepšom prikladan za sve vrste kože, idealan je za individualnu primjenu.

Ukoliko je vaše koža lica opuštena, pomalo neelastična i potrebna joj je obnova razmislite pametno i nabavite uređaj za podizanje lica i učvršćivanje kože s cijenom oko 176 američkih dolara.

 Uređaj za podizanje lica 2.jpg Izvor: Aliexpress

Kroz redovne tretmane radiofrekvencije lica doći će do smanjivanja opuštene kože, podignut će se linije lica i vrata, koža će postati elastičnija i smanjit će se postojeće linije i bore, a sve to stimulacijom elastina koji potiče proizvodnju kolagena te će tako koža biti pomlađena i ljepša.

Ovaj radiofrekventni uređaj pretvara električnu energiju u toplinsku te prodire duboko u slojeve kože i na taj način potiče proizvodnju kolagena te tako postiže dobre efekte, a za najbolje rezultate uređaj se mora koristiti s vodljivim gelom.

Najbolje efekte moguće je postići uz 3 razine energetskog tretmana i za samo 10 minuta koji će imati učinak kao beauty SPA.

Prije djelovanja lice je potrebno očistiti i osušiti, nanijeti vodljivi gel na područje tretiranja, odrediti razinu energije i vrijeme djelovanja, a zatim kružnim pokretima pomicati ručicu prema uputama. Ukoliko je potrebno gel se nanosi nakon upijanja u toku djelovanja dok se nakon tretmana obriše preostali gel i nanese hidratantna maska.

S tretmanima se ne smije pretjerivati, koristiti ih treba do 3 puta tjedno, a već nakon prvog će biti vidljive promjene pa će dugoročno koža lica i vrata postati čvršća i elastičnija te će vas učiniti mlađom i ljepšom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI