BOLJA KVALITETA KOŽE Uz aplikacije s umjetnom inteligencijom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BOLJA KVALITETA KOŽE Uz aplikacije s umjetnom inteligencijom

Autor Dijana Kaćanski

Ako niste sigurne da li odabrana kozmetika odgovara koži vašeg lica provjerite to pomoću aplikacija

 djevojka njega lica.jpg Izvor: Dmitriy Shironosov / Panthermedia / Profimedia

S promjenom godišnjeg doba, grijanim prostorima, hladnijim i suhim danima koji se izmjenjuju s hladnim i vlažnim periodima koža lica treba adekvatnu njegu, punije kreme za dnevnu i noćnu njegu te pomoć u obliku seruma.

Iako već imate svoju uobičajenu kozmetiku koju koristite i dnevnu rutinu u njezi lica, s vremena na vrijeme dobro je napraviti kontrolu budući se kvaliteta kože lica mijenja s obzirom na promjenu godišnjih doba, a treba uzeti u obzir i zrelost kože.

 Kozmetika aplikacije 1.jpg Izvor: Google

Često se s promjenama vremena na koži lica događaju neželjene promjene pa je pametno posavjetovati se koji bi proizvodi više odgovarali koži vašeg lica. Savjete za svoju kožu možete potražiti u kozmetičkim salonima, a možete to učiniti i putem aplikacija.

Sve pripadnice ljepšeg spola koje su se umorile od isprobavanja kozmetičkih proizvoda oduševit će aplikacija Skin Bliss: Cosmetics & Beauty koja uz pomoć umjetne inteligencije prepoznaje potrebe kože lica i usklađuje ih s najboljim proizvodima za njegu kože.

 Kozmetika aplikacije 2.jpg Izvor: Google

Pomoću ove aplikacije instalirane više od 100 tisuća puta saznajte sve o njezi kože, najboljim proizvodima za njegu i fotografiranjem popisa sastojaka ispitajte kvalitetu svakog proizvoda te pročitajte analizu i zaključite odgovara li vašem licu određena njega.

Aplikacija FeelinMySkin - Skincare Routine Assistant bavi se njegom kože lica kroz stvaranje rutine za jutarnju i večernju njegu dok se računanjem ponavljanja upotrebe proizvoda može dobiti vrijeme do kada će određena njega trajati.

Svaki kozmetički proizvod ima rok trajanja pa i to možete pratiti putem ove aplikacije s više od 50 tisuća preuzimanja, a moguće je i organizirati proizvode na vašim osobnim listama kao „najbolja sredstva za čišćenje”, „sredstva za hidrataciju” i slično te provjeriti popis sastojaka i recenzije.

 Kozmetika aplikacije 3.jpg Izvor: Google

Ukoliko prije kupovine novih kozmetičkih proizvoda volite pročitati recenzije korisnica o određenom proizvodu za vas je idealna aplikacija Picky - Skincare Community & Rewards koja sadrži iskrene rasprave i preglede više od 40 tisuća proizvoda za njegu kože.

Otkrijte nove proizvode koji bi vam mogli odgovarati s obzirom na brojne recenzije kao i temeljem osobnih problema i preferencija kože, a možete i osvojiti besplatne nagrade za njegu kože kako bi isprobali novu njegu kroz aplikaciju s više od 100 tisuća poklonica.

 TroveSkin - Get Clearer Skin
TroveSkin - Get Clearer Skin
Izvor: Google

Dame koje žele cjelovito praćenje njege kože lica izabrat će aplikaciju TroveSkin - Get Clearer Skin koja na jednostavan način prati njegu vašeg lica, proizvode koje upotrebljavate i način života te na temelju prikupljenih podataka možete dobiti preporuke.

Njega kože lica prati se kroz fotografiranje stanja kože sa svim nepravilnostima kroz aplikaciju koju obožava više od milijun korisnica unosom proizvoda za njegu i praćenje zaliha, datuma isteka proizvoda i zaključivanja krivih koraka u njezi ili životnim navikama na temelju usporedbe selfija.

 Kozmetika aplikacije 5.jpg Izvor: Google

Ukoliko se pak samo želite poigrati ljepotom lica, opustite se uz aplikaciju Make-Up Me i napravite jedinstven izgled lica lijepe djevojke kroz odabir boje kože, nanošenje odgovarajuće preparativne kozmetike, a zatim možete upotrijebiti maštu i našminkati i urediti lice ukrasima i tetovažama.

U ovoj igrici možete uživati putem stotine izbora za besplatne kombinacije te set koraka u njezi koji se mogu upotrijebiti i u stvarnom životu dok najkreativnije čeka nagrada u aplikaciji preuzetoj više od 10 milijuna puta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI