ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Isplati li se kupovati na Crni petak | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Isplati li se kupovati na Crni petak

Autor Davor Dakić

Analize pokazuju kako možda nije sve onako kako se čini na prvi pogled

 Crni petak (1).jpg Izvor: Pixabay

Crni petak (Black Friday) se opet bliži. Pojam se prodaje kao raj za kupce, u ograničenom razdoblju (ponekad produljeno na tjedan dana). Trgovci na malo prodaju odabrane proizvode po često jako sniženim cijenama - što u nekim slučajevima dovodi do očajničke želje za iskorištavanjem trenutne ponude.

Nedavno objavljena analiza britanske udruge potrošača What? ukazuje kako možda nije sve onako kako se čini, kada se pogleda stvarni postotak sniženih cijena. Istražili su cijene za 201 proizvod iz domene tehnologije i kućanskih stvari. Detalje ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr.

Do tada prođite kroz savjete koje povodom Crnog petka upućuje policija. Pojavila se jedna nova vrsta monitora, a uvjetuju ju društvene mreže. Predstavljen je prvi pametni parfem na svijetu, a mi smo provjerili što se događa unutar bočice parfema.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI