PRVI PAMETNI PARFEM NA SVIJETU Od jučer na Kickstarteru | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRVI PAMETNI PARFEM NA SVIJETU Od jučer na Kickstarteru

Autor Dijana Kaćanski

Predblagdansko vrijeme budi želju za novim parfemom, a novi koncept pruža nešto jedinstveno

 Ninu pametni parfem 1.jpg Izvor: Kickstarter

Kako bi potaknuo skupno financiranje za inovativni kreativni projekt proizvodnje prvog pametnog parfema na svijetu Ninu se od jučer nalazi na Kickstarteru sa zacrtanim ciljem da tijekom 43 dana kampanje skupi 16.863 dolara, a već nakon nekoliko sati prikupljeno je više od 21.000 USD.

Ninu je osmislio Slovenac, kao ideja nastao je 2015. godine na osnovu inovacije raspršivača parfema Petera Florijančiča, slijedio je razvoj proizvoda dok je prvi put predstavljen u siječnju ove godine na sajmu CES u Las Vegasu, a već u ožujku je nagrađen kao najinovativniji parfemski proizvod 2021. godine.

 Ninu pametni parfem 2.jpg Izvor: Kickstarter

Svaka pripadnica ljepšeg spola ima barem nekoliko mirisa koji odgovaraju godišnjem dobu, njezinom raspoloženju, odjeći ili vrsti izlaska pa je posjedovanje barem pet različitih bočica sasvim normalna pojava.

Ako želite lijepo mirisati u svakoj prilici nije baš praktično imati puno polupraznih bočica koje zauzimaju prostor u vašem domu, a i ukoliko idete na put, vaša prtljaga ima ograničeni volumen.

Zato je stvoren Ninu prvi pametni parfem na svijetu koji uz pomoć umjetne inteligencije i nekoliko klikova na pametnom mobitelu spajanjem tri različita sastojka u različitim postocima može stvoriti sto varijanti mirisa.

 Ninu pametni parfem 3.jpg Izvor: Kickstarter

Ovaj pametni miris uz pomoć umjetne inteligencije prati mirisne sklonosti dame koja ga upotrebljava kao i vremensku prognozu i doba dana pa na temelju dobivenih podataka predlaže korisnici miris koji joj najbolje odgovara u određenom trenutku.

Futuristički mirisi pojavljuju se u tri seta - Flora je osmišljena pretežno za dame, Aura ima unisex obilježja dok je Terra namijenjena prvenstveno muškarcima, a svaka od njih sastoji se od tri pojedinačne bočice s posebno osmišljenim mirisnim formulama.

Mirisne bočice koje se nalaze unutar parfemske boce pomoću pametnog mobitela i aplikacije miješaju se i gradiraju udio svakog pojedinačnog mirisa pa stvaraju idealne mirise za svaku prigodu.

Svaki je miris kreiran od najkvalitetnijih sastojaka, 100% je veganski, a parfemska je boca dizajnirana tako da je lako zamijeniti potrošene patrone novima pa je prvi pametni parfem ujedno i jedini koji će vam u budućnosti trebati.

Ako sve bude po planu, parfem Ninu će uskoro krenuti u proizvodnju, a u prodaji se očekuje u lipnju sljedeće godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI