HRANITE SE ZDRAVO I BUDITE FIT Uz najpopularnije dijete | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HRANITE SE ZDRAVO I BUDITE FIT Uz najpopularnije dijete

Autor Dijana Kaćanski

Iako je doba hladnijih dana tek na početku mnoge dame već imaju koju kilu viška pa bi im dijeta dobro došla

 djevojka zdrava hrana.jpg Izvor: Anna Omelchenko / Panthermedia / Profimedia

Čim se temperature zraka počinju lagano spuštati brojne pripadnice ljepšeg spola vole se ugrijati toplom i kaloričnom hranom pa ih počinje mučiti početak nakupljanja suvišnih kilograma.

S dobivenim kilogramima potrebno je suočiti se što prije budući je lakše skinuti par kila nego se mučiti s rigoroznim dijetama u kojima treba ozbiljno prionuti i uključiti liječničke kontrole te su popularne aplikacije idealne za regulaciju težine.

 Aplikacije recepti za dijetu 1.jpg Izvor: Google

A i ovo vrijeme prije najsvečanijih blagdana u godini idealno je za početak umjerenije prehrane pa su dijete s kojima možete održati željenu težinu ili ju čak malo i smanjiti te poboljšati zdravlje i dobiti na ljepoti, pametan izbor.

U tu svrhu aplikacija Mealime - Meal Planner, Recipes & Grocery List donosi jednostavni plan za zdraviju prehranu i održavanje ili smanjivanje težine, uštedu novca i bezbrižniji život kroz pet ključnih pravila.

 Weight Loss Recipes
Weight Loss Recipes
Izvor: Google

Prvo se odnosi na pripremu zdravih obroka do 30 minuta s jednostavnim receptima, drugi na plan obroka napravljen prema osobnim željama i potrebama dok treće pravilo donosi zdrave i prilagođene recepte u planiranju obroka.

Uz izradu planova obroka po sljedećem pravilu u aplikaciji instaliranoj više od milijun puta automatski će se stvoriti popis sastojaka potrebnih za tjedan dana pa ćete nakon ekonomične kupnje u marketu uštedjeti novac i smanjiti količine otpada.

Brojne recepte za mršavljenje s fotografijom i jednostavnim te detaljnim uputama nudi aplikacija Weight Loss Recipes koja ih dijeli na ukusne recepte za svaki dan, recepti brojnih salata od povrća kao i ukusne recepte za kiflice sa zdravim sastojcima pomoću kojih možete mršaviti.

 Mršavljenja recepti
Mršavljenja recepti
Izvor: Google

Dijetne recepte za pripremu ribe i mesa te ukusne domaće recepte s puno juha za mršavljenje nadopunjuju brojni recepti za deserte poput smoothieja, dijetnih kolača, pudinga, torti, frapea i palačinki u aplikaciji preuzetoj više od milijun puta.

Recepte za razna jela koja će pomoći u gubljenju kilograma donosi i aplikacija Mršavljenja recepti pa uz ukusna jela za svaki obrok kroz ovu aplikaciju možete pročitati brojne podatke o nutritivnim vrijednostima svakog jela.

Uz to aplikacija s više od milijun sljedbenica omogućuje tamni način rada, pomoći će vam u popisu potrebnih sastojaka za određeni recept, primjenjuje i globalno pretraživanje pa pronađeni recept možete spremiti i staviti u omiljene, a i pomoću raspoloživih sastojaka možete lako doći do recepta.

 Aplikacije recepti za dijetu 4.jpg Izvor: Google

I aplikacija Diet Recipes donosi brojne recepte prema kategorijama obroka, glavnim sastojcima, domaćim receptima i ukusnim desertima uz fotografije, podatke o težini pripreme i ocjeni korisnica.

Uz to nude se novi recepti, ideje za obroke, popis namirnica za kupnju, a moguće je svoja iskustva i dijeliti putem društvenih mreža u aplikaciji koja je omiljena za više od milijun korisnica.

 Aplikacije recepti za dijetu 5.jpg Izvor: Google

Ukoliko još niste zainteresirane za samostalnu pripremu hrane ili se želite nakon obroka opustiti na temu kuhanja hrane probajte to uz zabavnu aplikaciju Cooking Games 3D i kroz brojne zadatke skupljajte bodove i zabavljajte se.

Maštoviti zadaci u ovoj aplikaciji s 10 milijuna obožavateljica sadrže jednostavne zadatke poput rezanja sira, priprema voćne salate, slaganje sendviča, rezanje agruma pomoću šnitara, pečenje na tavi, pranje povrća i mnoge druge pa će na taj način i neljubiteljice kuhanja zavoljeti kuhinjske poslove.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI