Za planiranje obroka isprobajte aplikaciju Samsung Food: Meal Planning | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Za planiranje obroka isprobajte aplikaciju Samsung Food: Meal Planning

Autor Krunoslav Ćosić

Aplikacija je besplatna za korištenje te vam daje sve informacije o hrani i značajke koje su vam potrebne

 Samsung Food Meal Planning.jpg Izvor: Apple App Store

Samsung je još 2019. godini kupio aplikaciju pod nazivom Whisk koja pomaže u planiranju obroka i pronalaženju recepata. Na sajmu IFA 2023 u Berlinu Samsung je objavio da je službeno rebrendirao aplikaciju Whisk u Samsung Food i pojačao AI moći ove usluge.

Besplatna, sve-u-jednom aplikacija vodi vas od 'što je za večeru' do 'hrane na stolu'. Samsung Food vam daje sve informacije o hrani i značajke koje su vam potrebne kako biste lakše donosili odluke o hrani, zdravlju i kuhanju.

Iz aplikacije ćete dobiti inspiraciju za recepte, uštedjet ćete vrijeme i novac, moći ćete planirati obroke, imat ćete informacije o prehrani, a kroz Samsung Food: Meal Planning omogućeni su automatski popisi za kupnju, pretraživanje sastojaka, recenzije recepata.

Omogućeno je spremanje recepata s bilo kojeg mjesta na internetu. Jednim dodirom možete spremiti i organizirati sve svoje recepte i trenutno im pristupiti, bilo da se radi o obiteljskoj tajni ili blogu o hrani. Nema potrebe raditi snimke zaslona (screenshot) ili kopirati i lijepiti recepte u bilješke.

Stvorite i dijelite planove obroka, podijelite ih s obitelji ili prijateljima kako bi svi znali što je na jelovniku. Pojednostavite planiranje obroka za tjedan - uštedite novac, uštedite vrijeme i izbjegnite bacanje hrane.

Na izbor ćete imati tisuće recepata - pronađite inspiraciju iz baze s više od 50 000 recepata i filtrirajte ih prema kuhinji, vremenu kuhanja, razini vještine itd. Za izradu automatskog popisa namirnica prema receptima koje želite kuhati jednostavno dodajte ili uklonite artikle i organizirajte svoj popis po retcima za brzu kupnju. Ili izradite zajednički popis za kupnju sa svima u vašoj kući.

Samsung Food: Meal Planning nudi detaljne informacije o nutritivnoj vrijednosti i broju kalorija za svaki recept. To uključuje recepte u kojima mijenjate ili zamjenjujete sastojke i recepte koje sami šaljete.

Potražite recepte prema sastojcima koje imate kod kuće, bez potrebe za odlaskom u trgovinu. Ili sastojke koje već imate i morate ih brzo potrošiti zbog roka trajanja. Smanjite bacanje hrane, pravilno iskoristite ostatke i uštedite novac i vrijeme koristeći ono što već imate pri ruci.

Dodajte bilješke i komentare o stvarima koje želite promijeniti kako biste ih zapamtili za sljedeći put. Zamijenite sastojke, promijenite količine ili dodajte bilješke o metodama kuhanja.

Zgodno je što se popis za kupnju može automatski pretvoriti u online narudžbu hrane sa samo nekoliko dodira. Isprobajte i pametno kuhanje: kontrola uređaja znači da možete koristiti aplikaciju SmartThings za prethodno zagrijavanje pećnica i postavljanje mjerača vremena samo jednim dodirom.

I na kraju povežite se s drugim gurmanima: tražite, pridružite se i doprinosite zajednicama gurmana svih vrsta. Pratite kreatore hrane i druge kuhare kako biste dobili inspiraciju. Dijelite i primajte kuharske savjete i kuhinjske trikove. Dodajte recenzije recepata ili komentare kako biste pomogli drugim sladokuscima i podržali svoje omiljene kreatore.

Aplikacija Samsung Food: Meal Planning dostupna je za Android 7.0 i više verzije te za iOS 15.0 i više verzije (iPhone, iPad, iPod touch).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI