STVARNO VAM JE NEOPHODAN Svaki dan kad idete u dućan | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STVARNO VAM JE NEOPHODAN Svaki dan kad idete u dućan

Autor Dijana Kaćanski

Svakodnevni odlasci u trgovine znaju biti dosadni, a još više naporni zbog nošenja namirnica, imamo rješenje

 Robot GitaMini 1 Izvor: Piaggio Fast Forward / Ferrari / Profimedia

Zamislite da vas svaki put kad idete u trgovinu namirnicama ili na tržnicu prati vaš nosač torbi i raznih vrećica te više ne morate punih ruku prema kući.

Svaka pripadnica ženskog spola zna kako naporno može biti nošenje brojnih namirnica u vrećicama ili torbama i koliko to može biti teško ženama u srednjim ili poznijim godinama.

Zato je dobra vijest za sve dame da je predstavljen pametan robot za nošenje namirnica koji prati svog vlasnika kući baš poput vjernog psića.

 Robot GitaMini 2 Izvor: Piaggio Fast Forward / Ferrari / Profimedia

Mali robot na kotačima GitaMini nova je verzija uređaja Gita iza koje stoji Piaggio Fast Forward, dio poznate talijanske tvrtke za proizvodnju skutera Piaggio.

Osobni pratitelj i pomagač GitaMini težak je 12,5 kilograma i s nešto više od 16 litara zapremine može prema podacima proizvođača nositi hranu koju prosječno konzumira jedna osoba u toku pet dana, a to bi za obitelj s četiri člana iznosilo malo više od dnevne potrebe obitelji.

Osim što će biti velika pomoć svakoj domaćici, ovaj simpatični robot pročišćenog dizajna i živo žute boje privlačit će poglede znatiželjnika i izvrsno se uklopiti uz svaki moderni urbani stil vlasnice koja voli praktičnost i ljepotu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI