KUTIJA ZA RUČAK: Solarni pogon održava hranu toplom ili rashlađenom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KUTIJA ZA RUČAK: Solarni pogon održava hranu toplom ili rashlađenom

Autor Krunoslav Ćosić

Ovisno o tome što je na jelovniku zadržat će se svježina hrane u kutiji

 Kutija na solarni pogon (4).jpg Izvor: Sunnyside / Ferrari / Profimedia

Svi ih imamo u kuhinji i hladnjaku - kutije za držanje hrane odnosno hrane koju želimo prenijeti do neke lokacije (ujutro na posao, vikendom na piknik) mogle bi konačno evoluirati.

Kutija za ručak na solarni pogon održava hranu toplom ili hladnom, ovisno o tome što je potrebno. Sunnyside ima značajku samozagrijavanja i hlađenja koja osigurava da su obroci na pravoj temperaturi neposredno prije jela.

 Kutija na solarni pogon (6).jpg Izvor: Sunnyside / Ferrari / Profimedia

Zavojnica za grijanje oko metalnog spremnika pomaže ravnomjerno provoditi toplinsku energiju oko hrane, održavajući vruće stvari vrućima. Ali za salatu, na primjer, tri ventilatora smještena na dnu kutije za ručak izvlače topli zrak, osiguravajući da se vaša hrana ne pokvari.

Unutarnji termometar prati temperaturu i automatski regulira ako prijeđe zadanu točku. Cijelu stvar napaja solarna ploča ugrađena u poklopac kutije. Sunnyside kutija je otporna na curenje i ima modularni razdjelnik te tako pomaže u organizaciji ručka.

 Kutija na solarni pogon (5).jpg Izvor: Sunnyside / Ferrari / Profimedia

Preko malog LCD zaslona i tipke sa strane korisnici mogu kontrolirati koliko žele da sadržaj bude vruć ili hladan. Unutarnji termometar omogućuje stalno mjerenje temperature hrane koja se prikazuje na malom ekranu.

Temperatura se također može kontrolirati pomoću aplikacije. Unutarnja baterija služi kao bežični power bank za punjenje vaših telefona, AirPoda ili čak prijenosnog računala. Ovo je baš koristan dodatak za mnoge prilike u kojima se možete naći.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI