UMJESTO OBILAŽENJA AUTO-KUĆA: 'Chiriboo' i kupite novi automobil | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UMJESTO OBILAŽENJA AUTO-KUĆA: 'Chiriboo' i kupite novi automobil

Autor Krunoslav Ćosić

Platforma bi mogla postati „game-changer“ na tržištu prodaje automobila

 Chiriboo (2).jpg Izvor: MARIO PAVLOVIC/Mario Pavlovic

Prva regionalna digitalnu multi-brand platforma za prodaju novih vozila i povezanih
usluga zove se Chiriboo. Virtualni multi-brand salon automobila radi 24 sata na dan te svojim posjetiteljima omogućuje kompletnu ponudu novih automobila iz ponude automobilskih trgovaca u Hrvatskoj.

Na platformi su vidljivi automobili dostupni na lageru, a trgovcima omogućava pristup informiranim i zainteresiranim kupcima novih automobila. Testna faza će trajati okvirno mjesec dana i za to vrijeme platforma neće biti dostupna širokoj javnosti već samo profesionalcima iz automobilske industrije.

Pokretači najavljuju funkcionalnosti dio kojih do sada još nije bio viđen na tržištu pa korisnici "mjesto obilaženja auto-kuća, skupljanja ponuda za željeno vozilo, trošenje vremena i novca uz Chiriboo imaju sve informacije na dlanu", a da pri tom ne moraju ustati iz kreveta", rekao je Juraj Šebalj, najbolji hrvatski automobilist u posljednjih 20 godina, uspješni poduzetnik i popularni automobilski novinar, ujedno i član najužeg tima koji je osmislio i razvio novu platformu koja bi mogla postati „game-changer“ na tržištu prodaje automobila.

 Chiriboo.jpg Izvor: Chiriboo

Na Chiriboo.com i u istoimenoj mobilnoj aplikaciji će uskoro biti dostupan permanentno ažuriran on-line cjenik svih novih automobila dostupnih na hrvatskom tržištu, a kojeg pogoni vlastita ChiriBase sveobuhvatna baza podataka koju je razvio tim Chiriboo analitičara.

Na web stranici će biti ponuđene sve karakteristike automobila opisane istim jezikom tako da ih je moguće jednostavno međusobno uspoređivati prema različitim kriterijima. Osim toga, za većinu automobila je moguće pregledati recenzije i testove koje su napravili novinari eksperti, predvođeni Jurajem Šebaljem.

 Chiriboo (1).jpg Izvor: MARIO PAVLOVIC/Mario Pavlovic

Bit će dostupne i prodajne akcije kako bi se povezali korisnici s trgovcima automobila, auto kućama, financijskim servisima, osiguravateljima, a ponuda će se neprestano širiti na sve domene mobilnosti. Usporedilica sa stotinjak najvažnijih informacija je sljedeći korak, nakon što korisnik kroz tražilicu suzi svoj izbor.

Zatim slijedi kalkulator financiranja koji prema zadanim parametrima izračunava mjesečnu ratu kredita ili leasinga. Korisnik može sam mijenjati pojedine parametre: period financiranja i učešće i dobiti izračune iznosa mjesečne rate.

 Chiriboo (3).jpg Izvor: MARIO PAVLOVIC/Mario Pavlovic

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI