NARUČILI STE POŠILJKU ZA BLAGDANE: Pratite ju preko Gmaila | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NARUČILI STE POŠILJKU ZA BLAGDANE: Pratite ju preko Gmaila

Autor Krunoslav Ćosić

Popularni Googleov mail klijent ima novu značajku

 Dostava dostavljac.jpg Izvor: Sorapop Udomsri / Panthermedia / Profimedia

Zvuči li vam ovaj scenarij poznato? Provodite sate i sate tražeći savršen dar za predstojeće blagdane krajem godine, kako ne biste ostavili sve za posljednji trenutak, pronalazite odličnu ponudu i naručite.

I dok čekate da vaš paket stigne na kraju ponavljate iste korake: tražite potvrdnu e-poštu u pristigloj pošti, pronalazite broj za praćenje i slijedite niz poveznica da vidite status isporuke.

Blagdanska sezona brzo dolazi pa neće proći dugo prije nego što se vaša pristigla pošta napuni s više potvrda o narudžbama i otpremi, brojevima za praćenje pa čak i povremenim obavijestima o kašnjenju.

 Gmail dostava isporuka pracenje posiljke.gif Izvor: Google

Ove godine Gmail uvodi nove značajke koje će vam pomoći da uštedite vrijeme i ostanete u toku sa svim svojim pošiljkama. U nadolazećim tjednima Gmail će prikazati jednostavan, koristan prikaz informacija o praćenju paketa i dostavi izravno u vašu pristiglu poštu.

Za narudžbe s brojevima za praćenje Gmail će istaknuto prikazati vaš trenutni status isporuke u prikazu popisa pristigle pošte i na kartici sažetka na vrhu pojedinačne e-pošte. Praćenje paketa bit će dostupno kod većine velikih američkih prijevoznika i pružit će važne pojedinosti na prvi pogled kao što je procijenjeni datum dolaska i status - poput "Oznaka stvorena", "Stiže sutra" ili "Isporučeno danas".

 Gmail dostava isporuka pracenje posiljke.jpg Izvor: Google

Možete se uključiti u primanje ažuriranja praćenja paketa izravno iz pristigle pošte ili u postavkama Gmaila. Gmail će tada automatski potražiti statuse narudžbi pomoću vaših brojeva za praćenje i prikazati ih u vašoj pristigloj pošti. Možete se isključiti u bilo kojem trenutku putem postavki Gmaila.

Svi znamo kakav je osjećaj čekati na paket, a tek kad otkrijemo da kasni… U nadolazećim mjesecima Gmail će pomoći u otklanjanju dijela tog iznenađenja. Proaktivno će prikazati oznaku odgode i dovesti e-poštu na vrh pristigle pošte kako ne biste propustili nijedan trenutak (ili paket).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI