NE BRINITE! I dalje možete koristiti stari Gmail | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NE BRINITE! I dalje možete koristiti stari Gmail

Autor Smartlife

Ako vam se ne sviđa novi Gmail možete vratite originalni izgled

 Novi-Gmail-izgled.jpeg Izvor: Google

Google radi na novom dizajnu već nekoliko mjeseci. Još u ožujku kompanija je nekim korisnicima donijela Gmail redizajn za web predstavljajući moderniziranu bočnu traku s nekim ključnim funkcionalnim promjenama. Sve u svemu, ovo je dobar korak prema čišćem interfejsu.

Prošlog tjedna Gmail je svima donio potpuno novi izgled temeljen na dizajnerskom jeziku kompanije Google "Material You". U zavisnosti od vaše teme Gmail će imati jedinstven izgled u vašem pregledniku. Ali što napraviti ako niste ljubitelj redizajna? To nije problem, postoji jednostavan način da se vratite na originalni izgled.

Kada kažemo "originalni" mislimo na prethodni dizajn koji ste imali prilike koristiti do sad, iako bi to moglo zvučsti kao da govorimo o ranim danima Gmail servisa. Ovaj proces je veoma jednostavan i zahtijeva samo nekoliko koraka s vaše strane. Evo kako se vratiti na originalni Gmail prikaz:

1. Otvorite Gmail u pregledniku
2. Kliknite na zupčanik u gornjem desnom kutu
3. Kliknite na "Go back to the original Gmail view" (Natrag na originalni prikaz)
4. Otvorit će vam se novo polje (ne morate upisati razlog vraćanja na stari dizajn)
5. Pritisnite "Reload" (Ponovo učitaj)

Kada kliknete na Reload vaš preglednik će osvježiti stranicu i prikazati stari izgled. Ukoliko ste u ovaj postupak ušli, a da niste dobili novi izgled, klikom na zupčanik će vam biti ponuđeno da isprobate novi izgled (Try out the new Gmail view). Ova mogućnost će vam biti dostupna čak i ako vratite originalni dizajn te se uvijek možete predomisliti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI