GOOGLE NA IOS-U: Ažuriranje za Apple iPhone i iPad | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GOOGLE NA IOS-U: Ažuriranje za Apple iPhone i iPad

Autor Krunoslav Ćosić

Novi widgeti omogućit će lakši pristup Googleovim aplikacijama

 Google novosti za iOS.jpg Izvor: Google

Google za svoje aplikacije na Apple iOS uređajima dodao nove funkcionalnosti kako bi se moglo obaviti puno više toga u školi, na poslu ili u pokretu. Ažurirane obavijesti o Chatu i Gmailu mogu vam pomoći da ostanete u tijeku u raznim situacijama.

Prevedite više od 100 jezika

Novi widget Google Translate (Prevoditelj) najpopularnije značajke ove aplikacije omogućuje na dohvat ruke - poput snimanja fotografije za prevođenje teksta, korištenja načina razgovora za razgovor na dva jezika i prevođenja kopiranog teksta jednim dodirom. Osim toga, s widgetom na početnom zaslonu, možete jednostavno nadopuniti svoje jezične vještine.

 Google Translate Prevoditelj.jpg Izvor: Google

Obavite više toga na svom iPadu

Ako za obavljanje poslova koristite Apple iPad, novi XL widget za Google Drive (Disk) omogućit će lakši pristup vašim važnim datotekama. Dizajniran posebno za nedavno predstavljeni iPad ovaj XL widget će prikazati više datoteka izravno na početnom zaslonu.

Imat će više prečaca uz koje ćete brže doći do vaših prioritetnih datoteka i dijeljenih diskova tako da je velika prezentacija za posao ili završni rad za školu upravo tamo gdje vam je potrebna.

 Apple iPad XL obavijesti (2).jpg Izvor: Google

 Apple iPad XL obavijesti.jpg Izvor: Google

XL nije jedina opcija. S različitim dostupnim veličinama widgeta za Drive možete jednostavno personalizirati početni zaslon svog iPada dodajući više ili manje značajki ovisno o tome što vam je najkorisnije.

Nikad ne propustite važan ping

U aplikacijama Gmail i Chat profilna fotografija pošiljatelja pojavit će se u vašoj obavijesti o chatu kako biste lakše vidjeli tko vam je poslao poruku. Ovo ažuriranje također će vam dati veću kontrolu nad time koje obavijesti o chatu i Gmail chatu prolaze kroz Focus na vašem iPhoneu ili iPadu. Ovo može biti korisno ako pokušavate skratiti vrijeme upotrebe, ali ne želite propustiti važnu poruku.

 Google Gmail i Chat.jpg Izvor: Google

Jednostavno odaberite kontakte od kojih želite primati obavijesti kada je Fokus uključen, a Gmail ili Chat će učiniti ostalo obavještavajući vas o tim specifičnim porukama chata, čak i kada su druge obavijesti utišane.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI