IZGLEDAJTE LIJEPO I ZDRAVO Bez odlaska u kozmetički salon | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IZGLEDAJTE LIJEPO I ZDRAVO Bez odlaska u kozmetički salon

Autor Dijana Kaćanski

S promjenom godišnjeg doba treba učiniti brojne promjene u njezi lica, možemo vam pomoći

 Masažer za pomlađivanje 1 Izvor: Aliexpress

Nakon toplog ljeta na licu gotovo svake pripadnice ljepšeg spola možemo uočiti brojne promjene poput suhoće kože i dehidracije, a nije rijetka pojava da dolazi i do pogoršanja kože lica zbog pigmentacijskih mrlja.

Često se zbog ljetnog izlaganja lica suncu i utjecaju mora na sve prije navedeno nadovezuje i pojava akni, a kako bi koža lica opet postala meka, elastična i bez pigmentacijskih mrlja, potrebno je provesti određene tretmane.

 Masažer za pomlađivanje 2 Izvor: Aliexpress

Tretmane koji će licu podariti vlažnost, tonirati ga i dati mu elastičnost i mekoću možete obaviti u kozmetičkim salonima, a pametan prijedlog bi bio nabaviti masažer za pomlađivanje i ljepotu po cijeni oko 102 američka dolara.

Ovaj višenamjenski masažer za lice koristi radiofrekvenciju, EMS i posjeduje 4 masažne glave koje oponašaju masažu prstima. Ergonomski dizajn masažnih glava idealan je za prakticiranje samomasaže dok fototerapija pomaže kod svih problema na koži lica.

 Masažer za pomlađivanje 3 Izvor: Aliexpress

Klinički je ispitano da žuta boja pomaže u borbi protiv znakova starenja, crvena boja zaslužna je za učvršćivanje i zatezanje kože, plava boja djeluje na poboljšanje kože koja je suha i gruba dok je za izbjeljivanje oštećenih dijelova kože zaslužna ružičasta, a blještavo ružičasta za apsorpciju preparativne kozmetike.

Jedinstvena EMS mikro funkcija potiče proizvodnju kolagena i čini mišiće lica zategnutijim pa ovaj uređaj svojim djelovanjem poboljšava kožu i čini bore manje vidljivim, a lice postaje glatko i sjajno.

Radiofrekvencijska tehnologija djeluje na dublje slojeve kože te pomoću topline djeluje na preoblikovanje postojećeg i stvaranje novog kolagena koji pridonose glatkoći i boljoj teksturi kože lica.

Preporučeno korištenje ovog masažera je 2 do 3 puta tjedno, prije masaže potrebno je na lice umasirati kremu ili esenciju, a jednostavnu upotrebu prati automatsko isključivanje nakon 10 minuta masiranja.

Masažer je bežični i puni se pomoću USB-a, lagan je i praktičan za korištenje kod kuće, ali i na putovanju pa je idealan za dodatni sjaj i još više ljepote.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI