Budite fit uz najpopularnije aplikacije dijeta na svijetu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Budite fit uz najpopularnije aplikacije dijeta na svijetu

Autor Dijana Kaćanski

Počinje jesen i pravo je vrijeme za pogled u ogledalo i osvještavanje mišljenja o sebi, možemo vam pomoći

 djevojka dijeta Izvor: Montgomery Martin / Alamy / Profimedia

Temperature padaju, obaveze vezane uz učenje i posao rastu, a kazaljka na vašoj vagi pokazuje uzlazni trend. Pokušajte taj trend pametno zaustaviti i pokažite svoju čvrstu volju kako bi bile zdrave i izgledale baš lijepo.

Od 1990.-ih godina počine vrijeme računanja kalorija i obaveza stavljanja točnih podataka o broju kalorija i nutritivnih vrijednosti na deklaraciju svakog proizvoda.

Tada započinje era dijeta koje se baziraju na izračunima kalorijskih vrijednosti, a točnost teorije brojenja kalorija pokazala se u brojnim istraživanjima pa su takve dijete najpopularnije.

 Najpopularnije dijete 1 Izvor: Google

Jedna od najpopularnijih aplikacija s više od 10 milijuna preuzimanja, YAZIO Calorie Counter & Intermittent Fasting App donosi jednostavan brojač kalorija, dnevnik hrane s kalorijskim ciljevima, brojne recepte kao i savjete i trikove za brojenje kalorija.

Pomoću ove aplikacije možete provoditi i povremeni post s prekidima uz podsjetnike za post i jelo, dobit ćete precizne informacije o stanju tijela tijekom posta, a uz više od tisuću ukusnih recepata s malo ugljikohidrata odaberite način kuhanja za jednostavno pridržavanje dijetnih planova.

 Najpopularnije dijete 2 Izvor: Google

Zanimljiva novost kod aplikacije Calorie Counter by Lose It! for Diet & Weight Loss odnosi se na brži pregled kalorija putem barkod skenera i praćenja unosa nutritivnih vrijednosti, a ukoliko želite saznati koliko vaš obrok ima ugljikohidrata, jednostavno ga fotografirajte i pratite kalorije i nutritivne sastojke.

Za početak unesite podatke o svom profilu i program će izračunati vaš potreban dnevni unos kalorija, a nakon toga slijedite upute o prehrani, težini i pripremite se na proslavu malih pobjeda u mršavljenju kroz aplikaciju koja je skinuta više od 10 milijuna puta.

 Calorie Counter - MyFitnessPal
Calorie Counter - MyFitnessPal
Izvor: Google

Aplikacija Calorie Counter – MyFitnessPal s više od 50 milijuna štovatelja, većinom pripadnica ljepšeg spola, omogućuje pristup najvećoj dostupnoj bazi podataka o hrani s preko 14 milijuna namirnica i brojnom angažiranom mrežnom zajednicom koja će vam omogućiti beskrajno nadahnuće i savjete za mršavljenje i održavanje prehrane i kalorija na putu mršavljenja.

Izgradite zdrave navike uz 28-dnevne planove koje su osmislili stručnjaci sa savjetima i receptima za prehranu prilagođenu osobnim ciljnim kalorijama temeljenim na više od 250 zdravih recepata sa jelima bogatih proteinima i niskim udjelom ugljikohidrata, a zastupljene su brojne vrste prehrane.

 Najpopularnije dijete 4 Izvor: Google

My Diet Coach - Weight Loss Motivation & Tracker aplikacija s nadahnutim savjetima, fotografijama i virtualnim nagradama nastoji zadržati motivaciju, a to im i uspijeva što pokazuje više od 10 milijuna instalacija.

Pomoću prilagođenih podsjetnika, vizualnog težinskog pratitelja, programa dnevnih izazova kao i dobrih savjeta i trikova i uz dobar mjerač za težinu i brojač kalorija snimajte i pogledajte svoj napredak u mršavljenju.

A da je za dobro zdravlje i zdravo mršavljenje od velikog značenja piti dovoljno vode pokazat će vam aplikacija Water Tracker & Drink Reminder koja ima mogućnost podsjećanja na redovito uzimanje tekućine, vođenje osobnog dnevnika i povijesti konzumiranja.

 Najpopularnije dijete 5 Izvor: Google

Više od 5 milijuna sljedbenika ovih pravila potvrđuju jednostavnu tezu da voda ima veliku ulogu u održavanju zdravlja i postupcima mršavljenja, a time utječu i na izgled kože kao i ljepotu.

A ukoliko niste dosljedni svojim stavovima i odlukama da u određeno vrijeme smršavite ili umjesto da vježbanjem trošite nakupljene kalorije, poigrajte se putem aplikacije Fitness Girl - Dance & Play i kroz igru otvorite svoj fitness studio te postanite najzabavnija trenerica.

 Fitness Girl - Dance & Play
Fitness Girl - Dance & Play
Izvor: Google

Steknite obožavateljice, objavljujte uzbudljive savjete, skupljajte bodove, odjenite najljepšu sportsku odjeću te napravite zdravu i ukusnu hranu i kroz aplikaciju instaliranu više od 10 milijuna puta postanite poznata fitness zvijezda.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI