ELEKTRIČNI ČISTAČ PORA Učinit će vaše lice čišćim i ljepšim | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ELEKTRIČNI ČISTAČ PORA Učinit će vaše lice čišćim i ljepšim

Autor Dijana Kaćanski

Osnova svakog lijepog i njegovanog lica leži prvenstveno u potpunom i adekvatnom čišćenju lica, imamo rješenje

 Xiaomi Meishi čistač pora 1 Izvor: Aliexpress

Svaka pripadnica ljepšeg spola zna od kakve je važnosti imati potpuno čisto lice pa se u tu svrhu potroši dosta novca na skupa sredstva za čišćenje ili na česte odlaske kod kozmetičara.

Proširene pore su jedna od najčešćih pojava s kojom se susreće veliki broj žena, a uzrok može biti genetske prirode, hormonalni poremećaji, posebna razdoblja poput puberteta ili menopauze, isušivanje kože prekomjernim sunčanjem, pušenjem i prejakim sredstvima za čišćenje kao i neadekvatna dekorativna kozmetika.

 Xiaomi Meishi čistač pora 2 Izvor: Aliexpress

Neprivlačne proširene pore su ustvari kanali na koži putem kojih na površinu izlazi masnoća lojnih žlijezda, a ukoliko se one nedovoljnim čišćenjem začepe, to je plodno tlo za razvoj mitesera i akni.

Iako na suzbijanje proširenih pora treba uložiti vrijeme i novac, rješavanje ovog problema nije stvar medicine već je to više kozmetički problem.

Ukoliko i vi spadate u veliku skupinu dama s ovim problemom razmislite o pametnom ulaganju u Xiaomi Meishi čistač pora s cijenom oko 37 američkih dolara i pokušajte to riješiti na jednostavan način u svom domu.

Pomoću ovog uređaja potpuno očistite pore zahvaljujući precizno uvećanoj slici na vašem pametnom telefonu i preventivno djelujte na pojavu akni i mitesera.

 Xiaomi Meishi čistač pora 3 Izvor: Aliexpress

Uz aplikaciju na telefonu i 10 puta uvećanim makro-zumiranjem prikazati će se dio vaše kože u realnom vremenu dok usmjeravate čistač i on precizno uklanja začepljenja pora te to dovodi do uklanjanja akni bez ožiljaka i kroz određeno vrijeme do smanjenja stvaranja novih akni.

Čistač pora u obliku olovke u sebi ima integrirano endoskopsko povećalo koje podržava inteligentno vizualno praćenje i uz milijun piksela na ekranu se može vidjeti prikaz velike razlučivosti koji pomaže u preciznom čišćenju svake pore.

Uređaj je izrađen od izdržljivog nehrđajućeg materijala koji je higijenski siguran dok se preporučuje dezinficiranje alkoholom.

Uz 50 minuta jednog punjenja baterije, a uređaj je preporučljivo koristiti jednom tjedno po 10 minuta te tako može trajati oko 45 dana prije ponovnog punjenja.

Čistač pora je posve lagan i dugačak 14 cm pa izgledom podsjeća na kemijsku olovku te ga je lako nositi bilo gdje, a njegova korist u čišćenju pora je velika pa probajte ovaj proizvod i zauvijek se riješite akni i proširenih pora i izgledajte lijepo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI