FEIPUSHI UREĐAJ S MIKROSTRUJOM Za manje bora i ljepše lice | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FEIPUSHI UREĐAJ S MIKROSTRUJOM Za manje bora i ljepše lice

Autor Dijana Kaćanski

Nakon ljeta odlučile ste se za liniju i počele vježbati, ali ne razmišljate na vježbe mišića lica, imamo ideju

 djevojka lice Izvor: Kamil Majdanski / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljetu je došao kraj, dani postaju sve kraći, a iz tmurnih oblaka uskoro će početi padati kišne kapi koje nagovještavaju prohladnu jesen. S hladnoćom sve manje vremena provodimo na svježem zraku, a to dovodi do smanjene aktivnosti svih mišića.

Iako ste već krenule s treninzima nekoliko puta tjedno u vama omiljenom klubu, jeste li razmišljale o vježbama za mišiće na licu?

Kako bi i mišići vašeg lica bili aktivni probajte sa tretmanima mikrostrujom koja koristi niskonaponski elektricitet za poticanje mišića lica i na taj način obavite „trening”.

 Feipushi uređaj s mikrostrujom 1 Izvor: amazon

Mikrostruja se koristi kao neinvazivni lifting lica, budući na mišiće lica djeluje električnom strujom niskog stupnja. Tada se mišići lica skupljaju i treniraju s konačnim ciljem – podizanje i oblikovanje lica.

Lice nakon redovitih tretmana postaje redefinirano s istaknutim jagodičnim kostima, konture lica su zategnutije, a poticanje stvaranja kolagena dovodi do brisanja ili znatno smanjenih linija bora.

Ukoliko vam se čini pametnim da svom licu podarite trening u svom domu i pri tome izgledate zdravije i ljepše, razmislite o nabavci Feipushi uređaja s mikrostrujom i cijenom oko 65 eura.

 Feipushi uređaj s mikrostrujom 2 Izvor: amazon

Ovaj uređaj proizvodi nisku razinu pulsirajuće električne mikrostruje koja je sigurna i djelotvorna za dame koje su se odlučile na poticanje i ponovno jačanje mišića lica koji su izgubili svoju mladu formu te tako djeluje na podizanje, zatezanje, učvršćivanje i V oblikovanje lica.

Redovitom upotrebom uređaja povećava se cirkulacija te proizvodnja kolagena i elastina pa koža poprima ljepši izgled na staničnoj razini. Uz već navedene prednosti treningom lica evidentira se i podizanje opuštenih kapaka i čeljusti dok se smanjuje natečenost lica.

Feipushi uređaj radi sa 5 razina intenziteta, a kako se učinci kumuliraju preporuka je prva dva mjeseca koristiti ga 5 do 7 dana u tjednu, dok je nakon toga za održavanje tonusa najbolje upotrebljavati ga 2 do 3 puta tjedno.

Zbog efikasnosti i sigurnosti uređaj se mora upotrebljavati s aloe verom ili provodljivim gelom, a njegova praktična veličina omogućit će vam nošenje u torbi bilo gdje, čak i na put.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI