FILOZOFIJA PRILAGOĐENIH UREĐAJA Upravljanje domom bez napora | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FILOZOFIJA PRILAGOĐENIH UREĐAJA Upravljanje domom bez napora

Autor Krunoslav Ćosić

Usisavač ima kameru, LiDAR i 3D senzore za prepoznavanje predmeta, a pročišćivač vode nudi kapacitet dovoljan za četveročlanu obitelj do godinu dana

  Izvor: Samsung

Najnoviji kućanski uređaji iz Samsunga predstavljeni su na online događaju pod nazivom Bespoke Home 2021. Prilagodljivi hladnjaci s mogućnošću velikog broja kombinacija, s više od 20 originalnih boja i sedam završnih obrada, nude velik kapacitet, praktičnost i snažne performanse hlađenja.

Prilagodljivi hladnjak Samsung Bespoke dostupan je u opcijama s jednim vratima i jednim tankim vratima te modelima zamrzivača s donje strane u opcijama od 1,8 i 2 metra, sa šest različitih završnih obloga i velikim rasponom boja – od klasične bijele do nježnih pastelnih i jakih, statement boja.

U Bespoke liniji zanimljivi su mikrovalna pećnica i perilica posuđa koje su izrađene da izgledom podsjećaju na Bespoke hladnjak. Uz odabir omiljene boje – mat crnog čelika, mornarskog čelika, čelika champagne roze i bijelog stakla, može se birati i završna obrada.

Za one koji puno vremena provode kod kuće dobro će im doći AirDresser, pročistač zraka i usisavač. Samsung AirDresser omogućuje njegu odjeće (u prodaju stiže u drugoj polovici 2021. godine), Bespoke pročiščivač zraka crpi zrak iz pet smjerova kako bi se zrak pročistio brzo i intenzivno, čak i u velikim prostorima.

  Izvor: Samsung

  Izvor: Samsung

Ovaj pročistač zraka koristi ultrafini sustav uz koji može ukloniti 99,999 posto prašine od 0,01 μm dok trosmjerno pametno pražnjenje cirkulira čisti zrak u raznim smjerovima. Pročistač će tijekom trećeg tromjesečja 2021. godine biti dostupan u različitim bojama i dizajnu.

Jet Bot AI+ prvi je robotski usisavač koji je opremljen Intel AI rješenjem uz koju koristi tehnologiju prepoznavanja predmeta, zajedno s LiDAR i 3D senzorima za prepoznavanje predmeta i određivanje optimalnog puta čišćenja. Usisavač je opremljen kamerom te integriranom podrškom za rad s aplikacijom SmartThings.

  Izvor: Samsung

Nadalje, Bespoke ShoeDresser deodorizira, odvlažuje i suši cipele na temelju njihovog materijala i oblika, Cube Hladnjak se može smjestiti i u spavaću sobu, koliko je tih, a pruža modularno spremište za proizvode koji nisu namirnice, poput vina, piva i kozmetičkih proizvoda.

Putem Samsungove aplikacije Bixby glasom se može prilagoditi temperatura i količina vode u Bespoke pročišćivaču vode. Dolazi s jednom ili više slavina te je opremljen sustavom filtera s četiri razine i može filtrirati do 2500 litara vode, što je dovoljno za četveročlanu obitelj do godinu dana.

Zanimljiv nam je SmartThings Pet - sinkronizira se s kućanskim aparatima poput Bespoke pročistača zraka i usisavača Jet Bot AI+ kako bi korisnici mogli provjeriti svog ljubimca kada nisu kod kuće.

  Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI