ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Ide vam na živce zaključavanje smartphonea? Postoji sigurno rješenje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Ide vam na živce zaključavanje smartphonea? Postoji sigurno rješenje

Autor Ivan Vukić

Kako bismo zaštitili svoje podatke na pametnom telefonu, koristimo različite zaštite. Ali, ako dnevno morate 100 puta otključati ekran, to može biti naporno

  Izvor: Profimedia

Mnogi korisnici ne koriste zaštitu telefone jer im ide na živce stalno otključavanje i zaključavanje ekrana. Drugi pak koriste zaštitu, ali bi ju najradije isključili. Postoji li neki kompromis, da budete sigurni, ali i da ne morate tijekom dana 100 puta upisati PIN, lozinku, povezati točkice na ekranu, pritisnuti čitač otiska prsta ili čekati da vas mobitel prepozna (naravno, ako nemate masku na licu)?

Da, postoji jednostavno rješenje, mi ga upravo testiramo, a o rezultatima ćemo vas obavijestiti već poslije ponoći. Stoga, ne propustite sutra posjetiti Smartlife.hr. Do tada provjerite kako riješiti problem s potpisanim ugovorom za telekom usluge, ukoliko se selite na novu lokaciju na kojoj ćete živjeti (a telekom operator vas ne pušta, dok ne platite penale za ugovor).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI