ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Efikasno koristite električnu energiju za grijanje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Efikasno koristite električnu energiju za grijanje

Autor Igor Martić

Za svaki stupanj dodatno zagrijanog prostora troši se 6 posto više energije

 Radijator grijanje djevojka mobitel.jpg Izvor: Shutterstock

Tijekom hladnijih mjeseci za grijanje prostora u kojima boravimo koristi se grijanje iz različitih izvora i različitih sirovina. Mnogi pregrijavaju stambeni i poslovni prostor rasipajući tako bespotrebno energiju, što nikako nije dobro za održivost.

Optimalna temperatura u grijanim prostorijama je 20°C. Do topline u stanu, kući ili poslovnom prostoru možete doći podizanjem roleta i otvaranjem zavjesa danju, a noću suprotno – spuštanjem roleta i stavljanjem zavjesa kako bi se zadržala toplina.

Na taj se način, uz rolete i zavjese, mogu smanjiti gubici topline za 10 posto. Detaljnije ćemo o ovoj temi, koja uključuje i kupnju kućanskih aparata koji spadaju u energetski razred A, pisati sutra na Smartlife.hr.

Do tada provjerite kakvo to vozilo Nissan razvija za Mjesec. Do sada ste vidjeli razne vrste podmornica, ali svim je zajedničko da su male i u njima su ljudi smješteni kao sardine; ali u podmornici AVA na električni pogon situacija je potpuno drugačija. Donosimo i 8 najbitnijih opcija za Google Maps za koje možda niste niti čuli.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI