Upravo ovo vam treba: ventilator za pametni telefon | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Upravo ovo vam treba: ventilator za pametni telefon

Autor Igor Martić

Temperature koje dosežu i više od 38 stupnjeva Celzijusa nije lako za izdržati. Ali, spasit će vas vaš pametni telefon i jedan mali dodatak

  Izvor: Aliexpress

Ventilator i hladno piće spasit će vas od „strašnih muka“ koje mnogima izaziva ekstremno vrijeme praćeno visokim temperaturama zraka. I dok piće možete ponijeti sa sobom, kućni ventilator ili klima uređaj baš i ne možete. Ali, možete ponijeti minijaturni ventilator koji se spaja na pametni telefon.

  Izvor: Aliexpress

Bez obzira koristite li Android ili Appleov iPhone, na sve modele se u tren oka spaja minijaturni ventilator koji energiju potrebnu za rad malenog elektro motora uzima direktno iz konektora za punjenje. Samo spojite ventilator i počinje hlađenje. Bilo da se nalazite u tramvaju ili autobusu, u taksiju koji u stražnjem dijelu kabine nema ventilirane otvore, na plaži, u krevetu dok pokušavate navečer zaspati. Ili preko dana.

Motor se vrti 16.000 okretaja u minuti, ali ako vam se dogodi da zakvačite elisu, neće vam se ništa dogoditi jer je snaga motora vrlo mala kako bi se što manje trošila baterija. Istovremeno, ventilator je izuzetno tih i uopće se ne čuje. Odlučite li testirati koliko dugo može raditi s jednim punjenjem baterije telefona, to bi trebalo biti oko pet sati.

Na izbor se nude različite boje plava, crna, bijela, narančasta, zelena, ružičasta. Za 15 - 20 kuna koliko košta Portable Mini 2-u1 ventilator dobiti ćete i cool gadget s kojim ćete se isticati u društvu.

  Izvor: Aliexpress

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI