WYBOT: Robotski čistač bazena na solarnu energiju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WYBOT: Robotski čistač bazena na solarnu energiju

Autor Ivan Vukić

Uživajte u čistom bazenu, a posao čišćenja tijekom cijelog ljeta obavljati će robot

 Wybot M1 Ultra (1).jpg Izvor: Kickstarter

Uz uživanje u bazenu pored kuće postoji i ona druga strana – bazen je potrebno čistiti. Pomoći će vam Wybot s novim pametnim načinom čišćenja. S punjenjem na solarni panel nikada ga ne morate vaditi iz svog bazena kako biste ga napunili.

Štoviše, može biti spojen na internet putem WiFi-ja cijelo vrijeme. Omogućuje postavljanje vremenskih ciklusa čišćenja putem pametne aplikacije. Wybot M1 Ultra podržava odabir različitih metoda čišćenja i rezerviranje vremena rada.

Zahvaljujući aplikaciji Wybot Smart APP, preciznom žiroskopu i raznim senzorima (uključujući detektor sučelja, senzore dubine i temperature) M1 Ultra ima mogućnost pronalaženja optimalnog puta čišćenja prema obliku i veličini bazena pomoću višestrukog algoritma spajanja senzora.

 Wybot M1 Ultra (4).gif Izvor: Kickstarter

 Wybot M1 Ultra (1).gif Izvor: Kickstarter

Nikad više ne brinite o kabelima za punjenje. Opremljen solarnom ćelijom Wybot M1 Ultra pokrit će više područja nego ikad prije. Također podržava magnetsko punjenje. S napunjenom baterijom kapaciteta 6400 mAh podržava 2 sata rada. Funkcionalan je na dubini do četiri metra.

Wybot M1 Ultra je pogodan za sve vrste oblika, a masa mu je 14 kilograma. Može doseći pokrivenost čišćenja od 200 m2 i protok od 15.000 l/h. Odvodne čepove i druge neravnine na podu ili zidu bazena može biti riješiti zbog podržane funkcije svladavanja prepreka. Uhvatit će svu prljavštinu i ostatke vrhunskim sustavom filtriranja. Obično ćete košaru filtra morati čistiti samo jednom tjedno.

 Wybot M1 Ultra (2).jpg Izvor: Kickstarter

Opremljen trostrukim pogonskim motorima i motorom bez četkica, Wybot M1 Ultra je pouzdan i stabilan za rad. Može se kontrolirati i nadograđivati daljinski putem Wi-Fi-ja te podržava glasovno upravljanje uz Google Assistant i Amazon Alexa.

Cijena za Wybot M1 Ultra bit će 1599 dolara, a u tijeku je Kickstarter kampanja prikupljanja novca te se može unaprijed naručiti uz popust od 62 posto tako da ćete ga moći kupiti za 599 USD, a isporuke startaju od svibnja 2023. godine.

WYBOT M1 Ultra-solarni pametni robotski čistač bazena
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI