HLADNJAK S NAPREDNIM ZNAČAJKAMA: Pogledajte što vam je još ostalo | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HLADNJAK S NAPREDNIM ZNAČAJKAMA: Pogledajte što vam je još ostalo

Autor Krunoslav Ćosić

Možete preko kamere provjeriti što vam se nalazi u hladnjaku, dok ste u trgovini

 Samsung Family Hub (10).jpg Izvor: Samsung

Hladnjaci više nisu ono što su bili – mjesto za pohranu kupljene hrane. Omogućuju čak i komunikaciju s pećnicom, a dok se nalazite u trgovini možete „zaviriti“ zahvaljujući ugrađenoj kameri.

Samsungov novipredstavljeni model side-by-side hladnjaka dolazi s unaprijeđenim Family Hub značajkama koje donose još bolje korisničko iskustvo uz pametne značajke za cijelu obitelj. Novi model hladnjaka spaja visoku razinu funkcionalnosti i inovativne tehnologije kako bi ponudio istinski cjelovit doživljaj pametnog hladnjaka koji se savršeno uklapa u viziju povezanog i pametnog doma.

Family Hub značajke i tehnologije su naprednije pa interna kamera View Inside pokazuje koja hrana se nalazi u hladnjaku tako da korisnici mogu na daljinu, preko svog mobilnog uređaja, provjeriti što se u njemu nalazi kad kupuju. Ili dok sjede u dnevnom boravku.

Također omogućuje uživanje u besprijekornoj zabavi slušajući glazbu, gledajući TV i koristeći ugrađene aplikacije ili aplikacije za pametni telefon. Čak pruža zabavan način dijeljenja poruka, fotografija, videa, informacija i rasporeda.

Recipes pruža ukusne recepte s jednostavnim uputama i može pećnici poslati prave postavke. Tjedni planer obroka predlaže obroke za kuhanje svaki dan, na temelju onoga što korisnici vole i hrane koja se nalazi u hladnjaku.

Uz novi Family Hub hladnjak korisnici mogu uživati u besprijekornoj glazbi slušajući svoje omiljene pjesme i izvođače koristeći Spotify. Ili neprestano streamati zabavu uz pristup globalnim radio postajama, vijestima, podcastima i humorističnim emisijama na TuneInu.

I ne samo to – ovaj hladnjak omogućuje gledanje TV programa ili pristupanje online sadržaju na samom uređaju. Pomoću widgeta može brzo pokrenuti popularne aplikacije za streaming videa ili društvene mreže. Aplikacija SmartView također može prikazati što se prikazuje na bilo kojem Samsung Smart TV-u i omogućuje pregled i kontrolu milijuna aplikacija koje su dostupne na pametnom telefonu korisnika.

 Samsung Family Hub (4).jpg Izvor: Samsung

Sada je moguće dijeljenje videozapisa na Family Board obiteljskoj ploči. Mogu koristiti početni zaslon ili pametni telefon za prikazivanje fotografija i video isječaka, objavljivanje naljepnica, crtanje slika, tipkanje ili ručno pisanje bilješki, dijeljenje rasporeda i poveznica na web stranice ili čak dodavanje glazbenog playera.

Novi model hladnjaka nudi impresivnu zapremninu od čak 614 litara, a tanje stijenke sa svojom visokoučinkovitom izolacijskom tehnologijom pružaju mnogo prostora u ladicama i policama za pohranjivanje namirnica, uključujući predmete različitih oblika ili veličine. Tako je moguće brzo pronaći i izvaditi stvari koje su vam potrebne kad god vam zatrebaju.

 Samsung Family Hub (7).jpg Izvor: Samsung

Metalni kanal za hlađenje u stražnjoj stijenki pomaže u održavanju optimalne unutarnje temperature, dulje od konvencionalnog hladnjaka bez metalnog hlađenja. Metal zadržava hladnoću pa sprječava gubitak hladnog zraka pri otvaranju vrata. Njegova dobra toplinska vodljivost pomaže da se brzo povrati gubitak hladnoće kada se vrata ponovno zatvore tako da se hrana bolje čuva.

Samsung Twin Cooling omogućuje odvojeno upravljanje te prebacivanje između 5 pametnih načina rada kako bi se optimiziralo korištenje prostora i uštedjela energija. Zamrzivač se lako pretvara u hladnjak za spremanje više svježe hrane. Mogućnost zasebnog isključivanja hladnjaka ili zamrzivača omogućuje uštedu energije ili korištenje zamrzivača kao malog hladnjaka.

 Samsung Family Hub (9).jpg Izvor: Samsung

Twin Cooling Plus značajka optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču pomoću neovisnog hlađenja, Power Cool i Power Freeze omogućuje brzo hlađenje za hlađenje pića i stvaranje leda za posebne prilike poput zabave ili večere.

Cijena za novi Samsung Family Hub hladnjak je 23.999 kuna (3185,21 eura).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI