NOVA KOLEKCIJA IZ SAMSUNGA: Unaprijedit će vaš život u kući | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVA KOLEKCIJA IZ SAMSUNGA: Unaprijedit će vaš život u kući

Autor Krunoslav Ćosić

Ultimativne performanse u kuhinji, pri pranju rublja i u domu

 Samsung_IFA_2022_New products_1.jpg Izvor: studiocorner

Tvrtka Samsung Electronics, d.o.o. najavila je predstavljanje nove Bespoke linije proizvoda u Europi koja će prikazati stalnu predanost tvrtke da postane vodeći dobavljač digitalnih kućanskih uređaja koji su održivi, inteligentni i lijepo dizajnirani.

Nova linija se sastoji od Bespoke AI linije perilica rublja, Bespoke AI pećnice i Bespoke Infinite
Line, a ući će na europsko tržište u mjesecima koji su ispred nas, najavljuje Hyesoon Yang, potpredsjednica i voditeljica korisničkog iskustva poslovanja s digitalnim uređajima u tvrtki Samsung Electronics: "S ovom novom Bespoke postavom dolazi niz ekološki osviještenih, pametnih i izuzetnih značajki dizajna koje osnažuju potrošače da unaprijede svoj životni stil."

Naglasak na održivosti

Samsung će za pranje rublja s perilicom i sušilicom rublja Bespoke AI upotrijebiti održiva rješenja kroz ekološki osviještene tehnologije za smanjenje ispuštanja mikroplastike iz odjeće, koja je razvijena u partnerstvu s markom sportske odjeće Patagonia.

Nova Samsungova Bespoke perilica rublja već je dostupna - dolazi s programom pranja koji smanjuje emisije mikroplastike iz odjeće za 54% korištenjem tehnologije filtra za hvatanje ovih štetnih plastičnih čestica.

 Samsung Bespoke AI perilica i sušilica.jpg Izvor: Samsung

Zagađenje mikroplastikom u našim oceanima i vodenim putovima jedno je od najhitnijih svjetskih pitanja, a tvrtka Samsung ponosna je što može sudjelovati u rješavanju ovog problema. Bespoke AI perilica sadrži još više ekološki osviještenih značajki kako bi korisnicima omogućila da iskuse svakodnevnu održivost bez žrtvovanja performansi.

Kao energetski učinkovita perilica broj jedan na tržištu, na temelju stope uštede energije od 70% uz AI Energy Mode i hladno pranje uz Ecobubble (od kolovoza 2022.), Bespoke AI perilica rublja opremljena je Samsungovom tehnologijom AI Ecobubble.

 Samsung Bespoke AI perilica i sušilica_2.jpg Izvor: Samsung

Korištenje hladne vode umjesto tople vode bez dodavanja dodatnog vremena ciklusa pomaže korisnicima uštedjeti do 70% potrošnje energije uz AI Energy Mode model rada na SmartThings Energy. Također osigurava visoke standarde čistoće i higijene za odjeću dopuštajući deterdžentu da brzo prodre u tkanine i ukloni prljavštinu – čak i u hladnoj vodi.

Bespoke AI perilica rublja dolazi s AI Wash senzorima koji mjere težinu rublja i razinu zaprljanosti kako bi se osiguralo da se koristi optimalna količina vode, deterdženta i energije, smanjujući otpad. Potrošači će dobiti veliki kapacitet od 11 kilograma, uz veći bubanj bez povećanja njegovih vanjskih dimenzija.

Pećnica s umjetnom inteligencijom

Bespoke AI pećnica bez ručke dolazi s inteligentnim značajkama koje kuhanje čine zdravim iskustvom – omogućujući korisnicima pripremu hrane koja je dobra i za nepce i za tijelo. Kuhanje na pari dugo se povezivalo sa zdravim kuhanjem, a nova Bespoke AI pećnica dolazi s raznim funkcijama kuhanja na pari za pripremu hranjivih i ukusnih jela kuhanih na pari.

Natural Steam opcija omogućuje korisnicima postizanje hrskavijih, delikatnijih okusa s vlažnom unutrašnjošću i hrskavom vanjskom stranom, što ju čini idealnim izborom za mnoga jela za pečenje.

 Samsung_IFA_2022_New products_2.jpg Izvor: studiocorner

Značajka Full Steam u pećnici pomaže korisnicima kuhati povrće ili ribu na pari uz minimalan napor i zadržati više prirodnog okusa i hranjivih tvari. Bespoke AI pećnica također dolazi s Dual Cook Steam opcijom, kombinirajući gornju i donju zonu s jednostavnom tehnologijom pare tako da korisnici mogu uštedjeti vrijeme i energiju kuhanjem različitih jela istovremeno na različitim postavkama. Kada ste gotovi s pripremom obroka, ugrađena značajka čišćenja parom omogućuje brzo čišćenje.

Još jedna primjena umjetne inteligencije je prepoznavanje hrane. AI Pro Cooking koristi tehnologiju vizualnog prepoznavanja hrane za optimizaciju postavki kuhanja u pećnici dok nadzire hranu kako bi se spriječilo prekuhavanje obroka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI