BESPOKE HOME 2022: Samsung predstavlja nove proizvode | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BESPOKE HOME 2022: Samsung predstavlja nove proizvode

Autor Krunoslav Ćosić

Linija će se proširiti na cijeli dom s raznim kategorijama proizvoda

 Samsung Bespoke Lifestyle Image_4.jpg Izvor: Samsung

Najnoviji inovativni Samsungovi kućanski uređaji predstavit će se kroz tri glavne teme vezane uz proširenje prostora, iskustva i vremena. Samsung će prikazati napredak Bespoke uređaja kroz njihov globalni doseg s kojim nadmašuju granice u segmentu kuhinja.

Predstavit će prošireno korisničko iskustvo koje donosi fleksibilnije i praktičnije mogućnosti uz duži životni ciklus Bespoke uređaja kao i svoju viziju prema održivoj budućnosti. Ove godine se Bespoke linija proizvoda proširuje pružajući korisnicima nova iskustva u kuhinji, ali i izvan nje, uz još više opcija povezivosti.

Prije godinu dana, na Bespoke Home 2021, predstavili su kućanske uređaje koji su korisnicima donijeli personalizaciju kroz mogućnosti prilagodbe, fleksibilnu funkcionalnost i povezano življenje.

Bespoke liniju uređaja upoznaje sve više kućanstava širom svijeta, a uskoro će Bespoke uređaji biti dostupni u više od 50 zemalja. Uz to, Samsung će svoju Bespoke liniju proširiti na cijeli dom s raznim kategorijama proizvoda koji će biti opremljeni unaprijeđenim funkcijama i novim opcijama boja.

 Samsung Bespoke Lifestyle Image_3.jpg Izvor: Samsung

Revolucionarni Bespoke dizajn namijenjen je stvaranju personaliziranog doma koji odražava različite ukuse, estetiku i životne stilove – bez obzira na mjesto bivanja. Vodeći se karakterom „Expansion of Space“ Bespoke kućanski uređaji zaista prate i oživljavaju ovu viziju.

Bespoke uređaji dodatno pojednostavljuju iskustvo povezanog doma spajanjem šest pametnih usluga: kuhanje, energija, njega odjeće, njega kućnih ljubimaca, njega zraka i njega doma. Pored toga, ažurirana Family Hub usluga u kombinaciji s unaprijeđenom umjetnom inteligencijom, neprimjetno unosi automatizaciju i udobnost u živote korisnika.

Samsung će na događaju Bespoke Home 2022, koji će se održati virtualno 7. lipnja u 16:00 sati, predstaviti nove mogućnosti životnog stila u vlastitom domu. Najavljuju pomicanje granica mogućnosti u domu uz Bespoke proizvode, a sve ćete i sami moći vidjeti uživo putem Samsung YouTube platforme, Samsung Newsroom i Samsung.com.

Official Trailer Bespoke Home 2022
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI