ŽIVOT JE NEZAUSTAVLJIV Što se to nalazi u kući iznenađenja? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ŽIVOT JE NEZAUSTAVLJIV Što se to nalazi u kući iznenađenja?

Autor Krunoslav Ćosić

Unutar kuće iznenađenja nalaze se hladnjak, usisavač, pametni ormar, laserski projektor, računalni monitor za gejming

 Samsung House of Suprises Izvor: Samsung

Samsung Electronics je održao virtualni događaj pod nazivom „Life Unstoppable 2021: House of Suprises“. Predstavljene su mogućnosti povezanog ekosustava kojeg čine hladnjaci, televizori, soundbarovi, preklopni pametni telefoni, ali i pametni usisavači te ormari koji samostalno suše i dezinficiraju odjeću.

 Samsung House of Suprises_2 Izvor: Samsung

U šarenoj „kući iznenađenja“ obilazilo se šest različitih prostorija demonstrirajući načine na koje Samsung integrirani ekosustav uređaja omogućuje cijeloj obitelji da otkrije svoju unutarnju kreativnost i strast. Osim mogućnosti ekosustava, detaljno su prikazane i nove unaprijeđene značajke postojećih uređaja.

Samsungove uređaje isprobavali su likovi mame, tate, čarobnjaka, kuhara i bake hrvačice, sve s idejom da nam je danas svima potreban dobar reset nakon što se svakodnevica u posljednje dvije godine naglo promijenila.

 Samsung House of Suprises_kuhinja Izvor: Samsung

Krenimo od kuhinje. Samsung Bespoke je prikazan kao čaroban modularni hladnjak koji obogaćuje svaku kuhinju, a može se prilagoditi i prema individualnim željama. Isto tako, prikazan je i bežični usisavač Samsung Bespoke Jet kao savršeni partner za čišćenje čak i onog najvećeg nereda.

 Samung House of Suprises_dnevni boravak Izvor: Samsung

 Samsung pametni televizor Izvor: Samsung

U dnevnom boravku vidjeli smo laserski projektor The Premiere i Q800 Soundbar uz koje dobivamo pravo kućno kino dok računalni monitor Samsung Odyssey Neo G9 osigurava potpuni gejming doživljaj za uživanje u omiljenim videoigrama. Tu su i televizori The Serif i The Frame s jedinstvenim personaliziranim okvirima zbog kojih uistinu izgledaju kao remek-djelo na zidu.

 Samsung_Odyssey Izvor: Samsung

O Samsungu Galaxy Z Flip3 5G očaravajućeg dizajna koji stane i u svaki džep, zadržavajući moćne funkcije, sve već znamo.

Prelazimo u spavaću sobu, a tamo se nalaze ormar Samsung AirDresser koji donosi prilagodljiv dizajn s nadograđenim pametnim značajkama poput personalizirane sposobnosti sušenja. Bežični usisavač s automatskim sustavom za pražnjenje prašine i punjenja baterije Bespoke Jet te usisavač Jet Bot AI+ koji identificira objekte i prilagođava se različitim površinama za optimizirano čišćenje pobrinut će se za čistoću.

 Samsung House of Suprises_Spavaća soba_The Serif Izvor: Samsung

Snimka događaja „Life Unstoppable: House of surprises“ bit će dostupna široj javnosti 18. listopada 2021. u 12:00 sati na www.samsung.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI