KUĆANSKE INOVACIJE UNUTAR ČETIRI ZIDA Kuhanje, pranje, sušenje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KUĆANSKE INOVACIJE UNUTAR ČETIRI ZIDA Kuhanje, pranje, sušenje

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung se sa svojim kućanskim inovacijama brine za naš dom

 Samsung kuhinja Izvor: Samsung

Uz Samsung Bespoke hladnjake, koje odlikuje mnoštvo inovacija stvorenih kako bi vam olakšale život i čuvali vaše namirnice svježima u hladnjaku, dobit ćete i osebujan izgled kako bi se lako uklopili u svaki interijer.

Inovativna Flex Zona s pet opcija za podešavanje temperature omogućit će namirnicama dugotrajno čuvanje okusa. Uz Optimal Fresh+ tehnologiju, koja sadrži pretince koji se mogu podijeliti na dvije zone koje hlade namirnice na različitim temperaturama, čuva se svježina namirnica do dva puta duže.

 Samsung Bespoke hladnjak Izvor: Samsung

Samsung WW8500T perilica rublja omogućuje učinkovito uklanjanje mrlja, čak i pri niskim temperaturama zahvaljujući Eco Bubble tehnologiji. S obzirom da nitko ne voli trošiti previše vremena na pranje odjeće, pogotovo nakon pustolovina naših najmlađih, cijenit ćete ovu perilicu jer pretvara deterdžent u mjehuriće. Time se pruža efikasnije uklanjanje mrlja nego kod tradicionalnih perilica, a pri tome se štedi energija te čuva odjeća koja ne gubi svoju boju i teksturu.

 Samsung WW8500T perilica Izvor: Samsung

Nakon pranja bez kapi znoja slijedi sušenje rublja. Sušilica Samsung DV5000 nositelj je A++ certifikata koja dokazuje minimalno trošenje električne energije tijekom pranja za manje kućne račune. Osim toga, zahvaljujući Optimal Dry sustavu senzora vlage i temperature sušilica automatski prilagođava vrijeme sušenja za najbolji rezultat.

 Samsung DV5000 sušilica Izvor: Samsung

Nema potrebe stalno otvarati i provjeravati suhoću odjeće tijekom rada kada Samsung DV5000 može to učiniti za vas. Za kraj, ne morate brinuti niti o provjeravanju filtera jer vas ova sušilica automatski upozorava kada ih je potrebno očistiti. U tijeku je popust na cijene do 25 posto, a na određene modele hladnjaka dobit ćete 5 godina jamstva.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI