ZA MODERAN ŽIVOT: Robotski usisivači olakšavaju svakodnevicu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA MODERAN ŽIVOT: Robotski usisivači olakšavaju svakodnevicu

Autor Krunoslav Ćosić

Među Xiaomijevim AIoT uređajima izdvajaju se dva posebno korisna modela

 Xiaomi-Robot-Vacuum-X10+--09.jpg Izvor: Xiaomi

Xiaomi Robot Vacuum X10+

Višestruki uređaj za čišćenje posebno je prilagođen za čišćenje svih vrsta podova. Mop se može sam podići kad ugrađeni ultrazvučni senzor automatski detektira tepihe dok temeljito skuplja čestice prašine snagom usisavanja od 4000 Pa.

 Xiaomi-Robot-Vacuum-X10+--04.jpg Izvor: Xiaomi

Jastučići za brisanje s dvostrukom rotacijom mogu brisati pod pritiskom, kad je potrebno ukloniti tvrdokornije mrlje s poda. Ovaj sveobuhvatni suputnik za čišćenje čisti cijelo kućanstvo u jednom potezu, omogućujući tehnološki osviještenim korisnicima da se oslobode dugotrajnih i konstantnih kućanskih poslova nakon napornog radnog dana.

Xiaomi Robot Vacuum X10+, najnoviji u Xiaomijevoj liniji robota za usisavanje, osmišljen je da olakša čišćenje. Uparen s inteligentnom baznom stanicom uređaj može isprazniti smeće u vlastitu kantu za otpatke, očistiti jastučiće za brisanje, napuniti spremnik za vodu, održavati krpu za brisanje vlažnom i samostalno se sušiti kako bi se izbjeglo zadržavanje vlage i neugodnih mirisa kad se stroj ne koristi.

Patentirani sustav S-Cross AITM omogućuje da izbjegne svaki predmet na ruti čišćenja uz savršeno brisanje. Uređaj dolazi i s dvolinijskim laserom i RGB kamerom za otkrivanje cilja. Zajedno s LDS navigacijom uređaj će isplanirati učinkovitu rutu čišćenja, bez obzira na veličinu i konfiguraciju kućanstva.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ ima TÜV Rheinland certifikat usklađen sa standardima kibernetičke sigurnosti i zaštite privatnosti, osiguravajući vašu privatnost, a cijena mu je 6.899 kn (899 EUR).

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series

Ako više volite stvar uzeti sami u ruke onda će idealan biti usisavač za mokro-suho usisavanje. Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series osmišljen je da svakom kućanstvu omogući besprijekorno iskustvo čišćenja.

 Xiaomi-Truclean-W10-Pro-Wet-Dry-Vacuum-10.jpg
Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum
Izvor: Xiaomi

 Xiaomi-Truclean-W10-Ultra-Wet-Dry-Vacuum-07.jpg
Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum
Izvor: Xiaomi

Serija dolazi s dva ručna modela - Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum i Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum. Oba su majstori čišćenja s tri funkcije - usisavanjem, brisanjem i ribanjem. Pokretani su inteligentnim sustavom detekcije prljavštine, uz ugrađenu adaptivnu funkciju koja uređaju omogućuje da automatski prilagodi snagu čišćenja na temelju količine identificirane prašine.

Svaki nered i nečistoća, bez obzira radi li se o prolivenoj tekućini ili dlakama kućnog ljubimca koje je ostavio vaš najdraži krzneni prijatelj, može nestati samo jednim klikom. Razumijevanje da svako kućanstvo ima drugačiju konfiguraciju i svoje jedinstvene preferencije kad je u pitanju čišćenje, razlog je zašto Xiaomi nudi dva modela u seriji koja će savršeno odgovarati vašim potrebama.

Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum opremljen je načinom čišćenja na visokoj temperaturi od 75°C 2 koji može pružiti temeljitiju sesiju čišćenja. Također se može samostalno čistiti, puniti vodom i automatski sušiti pomoću sve-u-jednom pametne bazne stanice.

Čišćenje s Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum je lagana šetnja s posebno dizajniranom valjkastom četkom koja se ne petlja, može pokriti veće prostore i ima ručku podesivu pod kutom od 90 stupnjeva koja pomaže u učinkovitom čišćenju ispod većine namještaja. Idealan je za kućanstva s teško dostupnim kutovima i rubovima.

Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum je dostupan po cijeni od 6.249 kn (799 EUR), a Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series po cijeni od 4.349 kn (559 EUR).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI