NEKOME I OVO TREBA: Istovremeno puni 20 uređaja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NEKOME I OVO TREBA: Istovremeno puni 20 uređaja

Autor Krunoslav Ćosić

Kućanstvima s više članova uskoro će trebati ovakve stanice za punjenje

 Balabaxer USB charger station (4).jpg Izvor: amazon

Povećava se broj uređaja kojima smo okruženi, a svi oni trebaju električnu energiju. I sve je veći broj utičnica koje više nisu samo po noći zauzete nego i po danu. Uz nekoliko pametnih telefona kućanstva imaju i tablete, e-čitače, Bluetooth slušalice, prijenosne zvučnike, pametne satove i pametne narukvice, prijenosna računala, glazbene playere te razne smart home uređaje.

 Balabaxer USB charger station (3).jpg Izvor: amazon

Balabaxer USB charger station omogućuje istovremeno punjenje čak 20 različitih uređaja. Izlazna snaga stanice je 100 W, struja je 20 A, izlazni napon 5 V. Maksimalni izlaz jednog USB priključka je od 0,5 do 2,4 A, ovisno o potrebi samog uređaja. Masa joj je samo 500 grama, dimenzije su kompaktne (142 x 70 x 65 mm) tako da se lako može ponijeti i na putovanje, na vikend, na party na kojem očekujete da će mnogi snimati veći dio večeri te poželjeti napuniti bateriju telefona.

USB stanica za punjenje opremljena je inteligentnim čipom te ima ugrađenu zaštitu od prenapona, prekomjerne struje i preopterećenja. Otvori za hlađenje mogu učinkovito odvesti toplinu kako bi spriječili previsoku temperaturu. Dužina priloženog kabela kojeg stanica koristi je 148 centimetara.

 Balabaxer USB charger station (1).jpg Izvor: amazon

Postoji i zaštita od prekomjernog punjenja pa kada su uređaji potpuno napunjeni automatski je, nakon postizanja 100% napunjenosti, trenutni izlaz 0. Stanica za punjenje smještena je u vatrootporni PC materijal + ABS, što osigurava da je USB punjač izdržljiv i stabilan.

 Balabaxer USB charger station (2).jpg Izvor: amazon

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI