SCOSCHE GOBAT M5 5K: Prijenosna i bežična stanica za punjenje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SCOSCHE GOBAT M5 5K: Prijenosna i bežična stanica za punjenje

Autor Krunoslav Ćosić

Ovo je MagSafe kompatibilna baterija za punjenje od 5000 mAh

 Scosche Magnetic Wireless Power Bank (5).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Naviknuti smo na power bank baterije već dugi niz godina, većina nas na putovanje niti ne ide bez dodatne stanice za punjenje. U međuvremenu, power bank je evoluirao, a naročito će s ovim rješenjem biti sretni korisnici Apple iPhone 12 i iPhone 13 serije.

 Scosche Magnetic Wireless Power Bank.jpg Izvor: Scosche

Uz MagSafe kompatibilnost korisna baterija marke Scosche (čita se Skouš) jednostavno se koristi uz magnetski mehanizam, ukoliko na svojem iPhone telefonu imate MagSafe dodatak. Uz Scosche GoBat M5 5K magnetsko prijenosno rješenje za punjenje vaš telefon će se lako pričvrstiti i bežično puniti. Punit će i mnoge druge uređaje koji podržavaju Qi standard punjenja (na primjer Samsungove Galaxy i Google Pixel telefone).

Scosche GoBat MS 5K - PBQ5MS
Izvor: Youtube

Ovaj korisni dodatak može se koristiti i s telefonima koji ne podržavaju bežično punjenje jer uz priloženi USB Type-C kabel omogućuje punjenje žičanim putem. Izlazna snaga žičanog i bežičnog punjenja je 10 W, a preko njega se mogu puniti i druge vrste uređaja (glazbeni playeri, tableti, navigacije, pametni satovi i pametne narukvice, bežične slušalice itd.).

Scosche GoBat M5 5K sadrži sekvencijalno LED indikatorsko svjetlo baterije tako da uvijek znate koliko vam je energije preostalo. Uz kabel se baterija unutar kućišta ponovo puni, nakon što se isprazni. Iako je to moguće, za optimalnu upotrebu ne preporučuje se istovremeno korištenje i bežičnog punjenja i USB-C punjenja.

 Scosche Magnetic Wireless Power Bank (10).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Velika prednost ovakvog rješenja punjenja svakako je prilagodljivost jer je dovoljno uređaj s podržanim bežičnim punjenjem samo nasloniti na lijepo dizajnirano kućište malih dimenzija čija je dužina kao kreditna kartica. Jasno, deblje je od kreditne kartice pa neće stati u novčanik, ali će stati u bilo kakav manji džep ili torbicu, bez da zauzima previše mjesta. Cijena za Scosche GoBat M5 5K je 54,99 dolara, a dolazi u crnoj i bijeloj boji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI