OP POWER Prvi na svijetu power bank za igre snage 100 W | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OP POWER Prvi na svijetu power bank za igre snage 100 W

Autor Krunoslav Ćosić

Usput i efektno svijetli u RGB bojama stvarajući gaming okruženje

 OP Power powerbank 10 W (1).jpg Izvor: OP Power

Zahvaljujući brzom punjenju OP Power će mnoge uređaje vrlo brzo napuniti. Uz pametne telefone, koje najčešće punimo preko prijenosnih baterija odnosno power bank baterija, ova se baterija može koristiti za punjenje laptopa i Mac računala te mnogih drugih vrsta uređaja kojima u pokretu treba struja.

OP Powerbank charging Demo
Izvor: Youtube

U kućištu je smještena baterija kapaciteta 15.000 mAh te može simultano puniti do tri uređaja – na primjer jedan pametni telefon, jednu igraću konzolu te jedno prijenosno računalo. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama može se vrlo lako prenositi te ne zauzima previše prostora u ruksaku ili čak i u džepu. Masa je 290 grama, što je nešto više od mase današnjih pametnih telefona.

 OP Power powerbank 10 W (3).jpg Izvor: OP Power

Zahvaljujući crvenoj, zelenoj i plavoj LED lampi omogućuje i zanimljiv svjetlosni spektar kreirajući pri tome gaming okruženje. Na sebi ima USB Type-C i dva USB Type-A konektora tako da omogućuje istovremeno i punjenje samog power banka OP Power i punjenje uređaja spojenih na sam power bank. Za samo 30 minuta OP će se ponovo napuniti do 80 posto, nakon što se istroši.

Ako vas je zainteresirala ova baterija, radi se o korisnoj stvari koju za 59 USD možete podržati preko Indiegogo platforme i biti jedan od prvih kupaca kada u proljeće 2022. krene proizvodnja i prve isporuke već u svibnju ove godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI