MWC22 OPPO POMIČE GRANICE: Predstavili su punjač snage 240 W | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MWC22 OPPO POMIČE GRANICE: Predstavili su punjač snage 240 W

Autor Krunoslav Ćosić

Dva nova punjača omogućit će do sada nevjerojatne brzine punjenja pametnih telefona

 Oppo (7).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Na Mobile World Congressu (MWC22) u Barceloni Oppo je predstavio niz uzbudljivih tehnologija, uključujući punjenje baterije snagom od 150 W uz SUPERVOOC s Battery Health Engineom koji udvostručuje vijek trajanja baterije.

Vrhunac je punjenje telefona snagom od 240 W SUPERVOOC koje će bateriju od 4500 mAh napuniti za samo 9 minuta. Oppo je također predstavio i svoju flagship seriju pametnih telefona, uključujući Find X5 Series, Find N i OnePlus 10 Pro kao i niz inovativnih tehnologija kao što su MariSilicon X imaging NPU, Oppo Air Glass, Oppo uvlačna kamera i mnoge druge.

 Oppo (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Nakon kontinuiranog ulaganja tvrtke u istraživanje i razvoj i njezine predanosti isporuci najboljih mogućih proizvoda, Oppo je zadržao svoju poziciju četvrte najveće svjetske marke pametnih telefona u 2021., s rastom od 22% na godišnjoj razini i tržišnim udjelom od 11% (Canalys).

Isporuke Oppo Find X3 serije porasle su za 140% u usporedbi s prethodnom generacijom. Kao pionir u 5G-u Oppo je dvije godine zaredom drugi najveći svjetski brend pametnih telefona s 5G Androidom.

 Oppo (5).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Otkako je u 2014. godini predstavio Oppo SUPERVOOC predvode razvoj i inovacije tehnologije punjenja. Od prosinca 2021. više od 220 milijuna korisnika diljem svijeta iskusilo je učinkovito, sigurno i brzo iskustvo punjenja telefona koje donosi Oppo. Na MWC 2022 Oppo je službeno predstavio najnovije punjenje SUPERVOOC snagom od 150 W.

Uz korištenje tehnologije izravnog punjenja s pumpama za punjenje, 150 W SUPERVOOC punjenje može napuniti bateriju od 4500 mAh do 50% za 5 minuta i isporučiti 100% punjenje za samo 15 minuta.

 Oppo (6).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Punjenje snagom od 150 W SUPERVOOC također integrira Oppoov Battery Health Engine koji je debitirao prošlog tjedna na Oppo Find X5 seriji. Tehnologija pomaže u održavanju performansi baterije na 80% svog izvornog kapaciteta nakon čak 1600 ciklusa punjenja, udvostručujući trenutni industrijski standard od 800 ciklusa.

SUPERVOOC punjenje snagom od 150 W bit će lansirano na odabranim OnePlus pametnim telefonima u drugom tromjesečju 2022.

OPPO je također demonstrirao novu rekordno brzu tehnologiju punjenja snage od 240 W. Kao što je pokazano na MWC 2022, a u što smo se i sami uvjerili, SUPERVOOC od 240 W može napuniti bateriju od 4500 mAh do 100% za oko 9 minuta, pomičući granice snage punjenja.

 Oppo (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI