What3words offline u Lamborghini Huracánu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

What3words offline u Lamborghini Huracánu

Autor Krunoslav Ćosić

Lamborghini usvaja what3words u svim Huracánovim modelima uz koje ćete pronaći najbolja mjesta

 Lamborghini Avventura EVO.jpg Izvor: Lamborghini

Sportski automobili postaju mjesto za najnovije tehnologije, ne samo u sigurnosnom nego i u multimedijskom segmentu. Prvi u svijetu, Lamborghini Huracán modeli će od sredine 2022. imati navigaciju what3words offline i putem Alexe. What3words je osnovan 2013. godine.

Uz inovativnu globalnu tehnologiju adresiranja, vozači će moći precizno navigirati do ekskluzivnih mjesta i skrivenih dragulja koristeći samo 3 riječi – potrebno ih je samo izgovoriti. Luca Giardino, voditelj povezivanja u Lamborghiniju, komentira: “Budućnost mobilnosti zahtijeva najnapredniju tehnologiju i zato Lamborghini najavljuje uvođenje what3words. Naši vozači mogu iskusiti najjednostavniji način navigacije glasom.”

 Lamborghini Huracán Navigation.jpg Izvor: Lamborghini

What3words tehnologija lokacije mijenja način na koji pristupamo adresiranju. Naš planet je podijeljen na 57 bilijuna kvadrata od 10 stopa i svakom kvadratu je dodijeljena jedinstvena kombinacija od 3 riječi, odnosno adresa what3words.

Na primjer, vozači mogu unijeti ///usual.trying.highs za navigaciju do točno 3 kvadratna metra s kojeg se pruža najbolji pogled na most Golden Gate u San Franciscu. Sustav navigiranja će također raditi i potpuno izvan mreže (offline).

Chris Sheldrick, izvršni direktor i suosnivač what3words dodaje: „Tradicionalne adrese nisu prikladne za glasovni unos, a često najbolja mjesta uopće nemaju adresu. What3words i Alexa zajedno nude savršeno rješenje za navigaciju, a uz to i vrhunsko iskustvo. Vozači Lamborghinija moći će istraživati lokacije izvan utabanih staza ili pronaći VIP ulaz u ekskluzivno mjesto, sa samo 3 riječi.”

 Amazon Alexa Lamborghini Huracán EVO.jpg Izvor: Lamborghini

Lamborghini je prva automobilska marka koja uključuje Amazon Alexa Complete Control, a integracija s what3words omogućuje korisnicima navigaciju do 3 kvadratna metra jednostavnom glasovnom naredbom. Globalne automobilske tvrtke, logistički pružatelji usluga i aplikacije za mobilnost, uključujući Mercedes-Benz, Tata Motors, Lotus, Ford, Addison Lee, Hermes i Cabify, usvojili su tehnologiju what3words.

Aplikacija what3words besplatna je za preuzimanje i za iOS i za Android i radi izvanmrežno na više od 50 jezika što je čini idealnom za korištenje u područjima s nepouzdanom podatkovnom vezom. What3words je također dostupan na preglednicima putem online karte.

 Lamborghini Huracán EVO (1).jpg Izvor: Lamborghini

 Lamborghini Huracán EVO (2).jpg Izvor: Lamborghini

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI