DEBI VIDEOIGRICE Lamborghini Huracan STO juri kroz Rocket League | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DEBI VIDEOIGRICE Lamborghini Huracan STO juri kroz Rocket League

Autor Krunoslav Ćosić

U igri se kombiniraju dvije najveće strasti – sportski automobili i nogomet

  Izvor: Lamborghini

Huracán STO, najnoviji dodatak Lamborghinijevoj V10 paleti, predstavljen je u igri Rocket League, videoigri koja je osvojila više od 150 najboljih nagrada širom svijeta.

  Izvor: Lamborghini

Psyonix, kompanija koja stoji iza Rocket League igre, odabrala je Huracán STO zbog jedinstvenog dizajna nadahnutog Lamborghinijevim trkaćim automobilima i zbog referentnih performansi (maksimalna brzina 310 km/h, ubrzanje od 0 do 100 km/h za 3,0 sekunde).

Virtualna verzija Huracana STO dostupna je igračima širom svijeta samo nekoliko dana, do 27. travnja 2021., a koristit će se za nadmetanje u bitci bikova tijekom prvenstva Rocket League Series X Lamborghini Open čiji je službeni pokrovitelj Automobili Lamborghini.

Nakon kupnje automobila u igri će igrač dobiti različite mogućnosti prilagodbe, zvuk motora, dva kompleta guma te ekskluzivne sustave "Huracán STO Player Banner" i "Antenna" koje je razvio Psyonix.

  Izvor: Lamborghini

„Debi Huracana STO-a u svijetu Rocket League sljedeći je korak u digitalnoj strategiji Lamborghinija, koji je u eSport ušao u 2020. godini s vlastitim prvenstvom. Igre i simulacije fenomeni su od posebnog interesa za automobilsku industriju, bitni za angažiranje novih generacija i čine naše automobile još popularnijima među mladima", izjavio je Stephan Winkelmann, predsjednik i izvršni direktor u Automobili Lamborghini.

  Izvor: Lamborghini

"Bitka bikova" igrat će se u seriji od pet mečeva, a navijači mogu pratiti akciju uživo na Twitchu. Najbolji igrači Rocket League natjecat će se u nizu pojedinačnih mečeva, formatu događaja stvorenom za Lamborghini, a svaki pobjednik dobit će nagradu od 5.000 američkih dolara.

  Izvor: Lamborghini