LAMBORGHINI LOUNGE NEW YORK CITY Nikad viđeni automobili, B&O zvuk i novi sat | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LAMBORGHINI LOUNGE NEW YORK CITY Nikad viđeni automobili, B&O zvuk i novi sat

Autor Krunoslav Ćosić

Lamborghini je u New Yorku otvorio VIP prostor u kojem se može jedino - uživati

  Izvor: Lamborghini

Na površini od 5400 kvadratnih metara, u potpuno novom prostoru koji podsjeća na Lamborghinijeve objekte u Sant’Agata Bolognese u Italiji, nalazi se sve što se može povezati uz DNK ove talijanske marke.

U modernom prostoru Lamborghini Lounge NYC pruža se ekskluzivni prostor u kojem se mogu vidjeti nikad viđeni limitirani automobili, isprobati talijansku kuhinju koju je uredio talijanski proizvođač La Dolce Vita te pogledati izložbe, a moguće je u prostoru održavati privatne sastanke te različita događanja. NA raspolaganju će vam biti talijanski kuhar, naravno.

U Ad Personam dizajnerskom studiju budući kupci Lamborghini vozila mogu konfigurirati vlastiti automobil, uz beskonačan broj paleta boja te odabrati materijal u interijeru kako bi se vozili u unikatnom sportskom vozilu. Do sada su to mogli samo u Lamborghinijevom sjedištu u Sant’Agata Bolognese.

Na otvorenju novog prostora Lamborghini predstavlja debi modela Huracán Super Trofeo Omologata (STO), a radi se o brojčano ograničenoj seriji super automobila nadahnutim trkaćim naslijeđem marke - tri pobjede na 24 sata Daytona i tri na 12 sati Sebringa. Huracán STO iz V10 atmosferskog motora na stražnje kotače prenosi 640 KS.

U prostoru se može „osjetiti“ napredni tehnološki Bang & Olufsen 3D Sound System koji se inače ugrađuje u SUV Lamborghini Urus. Najnoviji satovi Rogera Dubuisa - Excalibur Huracán STO, također imaju svoju premijeru u novom prostoru u New Yorku, a radi se o 45-milimetarskom satu koji naziv dijeli sa svojim automobilskim imenjakom. Izrađeno je samo 88 primjeraka ovog sata.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI