VRUĆA PIZZA NA KUĆNOM PRAGU: Dostava električnim biciklima s prijenosnim pećnicama | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VRUĆA PIZZA NA KUĆNOM PRAGU: Dostava električnim biciklima s prijenosnim pećnicama

Autor Davor Dakić

Pizza Pod održava pizzu na konstantnoj temperaturi od 68 stupnjeva Celzijusa

 Domino's Pizza Pod (1).jpg Izvor: Domino's Pizza Enterprises / Ferrari / Profimedia

Lanac brze hrane Domino's predstavlja novi bicikl koji dolazi opremljen pećnicom. Kažu kako dostava tople pizze nikad nije bila lakša. Uređaj odnosno prijenosna pećnica se zove Pizza Pod i ugrađena je u električni bicikl.

Pizza Pod održava pizzu na konstantnoj temperaturi od 68 stupnjeva Celzijusa. Kao rezultat toga, pizze se sada isporučuju s "optimalnom svježinom i sirnom ekspanzijom". Korisnici pizze s kućnom dostavom mogu očekivati vruću, a ne samo toplu pizzu, zahvaljujući novom biciklu koji ima ugrađenu pećnicu.

 Domino's Pizza Pod (6).jpg Izvor: Domino's Pizza Enterprises / Ferrari / Profimedia

 Domino's Pizza Pod (10).jpg Izvor: Domino's Pizza Enterprises / Ferrari / Profimedia

Dio je to novog koncepta lanca brze prehrane koji će se postupno uvoditi na odabrane lokacije. Domino's će pizze isporučiti s "optimalnom svježinom i rastezljivošću sira". Pazi se i na izgled pizze te se uz posebnu suspenziju, postavljenu da smanji g-sile za 67 posto, hrana i namirnice neće vrtjeti u kutiji.

Glasnogovornik je rekao da će osigurati da pizza stigne točno onako kako je ručno napravljena. Unutar prijenosne kapsule nalazi se pretinac za novu torbu za dostavu koja se naziva vruća ćelija. Torba ima ventilacijske odjeljke te, prema izjavi Domino'sa, izbacuje višak vlage osiguravajući da pizza svaki put stigne svježa i hrskava.

 Domino's Pizza Pod (9).jpg Izvor: Domino's Pizza Enterprises / Ferrari / Profimedia

Dominov dxb e-bicikl time rješava problem koji velik dio industrije dostave hrane i dalje zanemaruje – kritično putovanje od trgovine do vaših vrata. Sustav će se dobro nositi s nepredvidivim urbanim terenima, apsorbirati udarce i neravnine, održavati temperaturu pizze kao da je tek izašla iz pećnice i istovremeno ponuditi futurističku uličnu prisutnost za Domino's—svjetske stručnjake za dostavu.

Za sigurnost kapsula u kojoj se vozi pizza ima svijetleće crveno osvjetljenje oponašajući grijaći element i povećavajući vidljivost za vozače. Integrirano osvjetljenje na podlozi i LED obručima kotača povećavaju sigurnost vozača, što doprinosi estetici svemirskog doba.

 Domino's Pizza Pod (7).jpg Izvor: Domino's Pizza Enterprises / Ferrari / Profimedia

Skriveni G-Force amortizeri osiguravaju da pizza ostane netaknuta apsorbirajući udarce i smanjujući G-Force udar. Nova ventilirana termalna kutija dizajnirana kao dodatak Pizza Podu omogućuje cirkulaciju vrućeg zraka i oslobađanje vlage, održavajući do tri velike pizze vrućima i svježima. Kapsula je opremljena vratima s kvakom koja se lako hvataju, s bočnim plinskim podupiračima za dodatnu čvrstoću i mekim, prigušenim otvaranjem.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI